En'lerin gecesinde yerinizi ayırtın!

Slimstock ve Lojistik Derneği (LODER) ortaklığı ile organize edilen "Türkiye'nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri' listesi bu yıl dördüncü kez düzenleniyor.

En'lerin gecesinde yerinizi ayırtın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya çapında bilinen firmalarının kurucuları ve üst düzey yöneticilerinin katılacağı "Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesi 7 Kasım 2018 Çarşamba günü Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel 'de düzenlenecek olan gala yemeğinde açıklanacak. Türkiye’nin her şehrinden başvuruların gerçekleştiği listeye son başvuru tarihi 28 Eylül 2018.

Geçen yıl CARREFOURSA, COCA-COLA, WATSONS, KOTON, ŞİŞECAM, ÇALIK HOLDİNG, PAŞABAHÇE, EBEBEK ve ÜLKER gibi Türkiye’nin önde gelen 25 şirketin üst düzey yöneticileri ödüllerini almıştı. Bu yıl yine ‘’Türkiye’nin En Etkili Tedarik Zinciri Profesyonelleri” listesinde yer alan adaylar En Sürdürülebilir, En Teknolojik, En Yenilikçi ve En Etkin / Etkili olmak üzere 4 farklı kategoride yarışacaklar. Adayların ödülleri ise meslektaşları tarafından yapılacak oylama sonucunda belirlenecek.

Organizasyonun ev sahipliğini üstlenen Slimstock Türkiye Genel Müdürü Songül Sezer açıklamasında şunları söyledi; ‘’ Sadece dünyada değil Türkiye’de de Tedarik Zinciri Yönetimi’nin önemi her geçen gün daha da artmakta. Bizde LODER ile birlikte Tedarik Zinciri Yönetimi yaklaşımının ülkemizde yaygınlaşmasını sağlamak, yeni ve sektöre yön veren küresel tedarik zinciri trendlerini paylaşmak, önde gelen ulusal ve uluslararası profesyonellerin bilgi ve deneyimleri ile şirketlerin en iyi uygulamalarının paylaşılmasını sağlamak, bugünün ve yarının Tedarik Zinciri ve Lojistik yöneticilerini sosyal ortamlarda bir araya getirerek ilişki ve işbirliğini arttırmak amacı ile bu geceyi düzenliyoruz. Bu yıl dördüncü kez sektör profesyonellerini bir araya getirmiş olacağız. Önemli konuşmacıların ve şirket üst düzey yöneticilerinin bir arada olacağı gecede Tedarik Zinciri Yönetimi’nin şirketler için önemini yeniden vurgulayacağız. Geçen sene yaklaşık 200 firma başvurusunu gerçekleştirmişti. Bu sene şimdiden 100’e yakın başvuru aldık. Başvurularımız halen devam etmesine rağmen bu rakamları görmek doğru yolda olduğumuzu, sektörde ses getirdiğimizi herşeyden daha önemlisi hedeflerimize ulaştığımızı gösteriyor. Bu nedenle oldukça mutluyuz.’’

Halen başvuru yapmayan adaylara da seslenen Sezer ‘’Tedarik zinciri, lojistik ya da üretim alanında minimum 5 yıl tecrübesi bulunan, lojistik ve tedarik zinciri alanında son 3 yıl içinde katma değeri olan ve proje çıktıları başarılı olarak nitelendirilen en az 1 proje yöneten ve şirketinin tedarik zinciri kapsamındaki bir pozisyonunda yönetici konumunda bulunan tüm profesyonelleri listemize aday olarak davet ediyoruz’’ dedi.

Detaylar için www.scpclub.com adresini ziyaret edebilirsiniz.