Esnaf Odası pazartesi günü yeni yerinde

Boğluca Deresi etrafındaki ıslah çalışmaları nedeniyle eski binasını tahliye eden Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, pazartesi gününden itibaren yeni yerinde tam teşekküllü hizmet vermeye başlayacak.

Esnaf Odası pazartesi günü yeni yerinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, pazartesi gününden itibaren tam teşekküllü olarak Sanatkârlar Caddesi Yavuz Sokan No: 3 (Gökkuşağı Market arkası) adresinde hizmet vermeye başlayacak. Tadilat çalışmaları tamamlanan hizmet binasında üyelere belli oranda hizmet verilmeye başlandığını ifade eden Oda Başkanı Ali Tabakoğlu “Bazı eksiklerimiz var. Onların da tamamlanmasıyla birlikte üyelerimize pazartesi gününden itibaren tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

 TABAKOĞLU “ÜYELERİMİZE YAKIŞIR BİR YER OLSUN İSTEDİK”

Konuyla ilgili açıklama yapan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu şöyle konuştu “ Eski binamızı, Boğluca Deresi etrafındaki ıslah çalışmaları kapsamında yıkılması gerektiğinden tahliye etmek zorunda kaldık. Şu an tadilat çalışmalarını yapmış olduğumuz yeni hizmet binamız da dünden itibaren üyelerimize yardımcı olmaya başladık. Ancak, üyelerimize yakışır bir yer olması için çabaladığımız yeni hizmet binamızda bir takım eksikler olduğundan tam manasıyla hizmet veremiyoruz. Özellikle telefon ve internet gibi tamamlanması zorunlu çalışmalar var. Pazartesi gününden itibaren eksiklerimizi tamamlamış olarak üyelerimize tam manasıyla hizmet vermeye başlayacağız.”

“ŞOFÖRLER ODASI’YLA BİRLİKTE BİR BİNA YAPMAK İSTİYORUZ”

Tabakoğlu, ileriye dönük düşüncelerini de “Şu anda bu binayı kiralama yoluyla hizmet vereceğiz. Bizim amacımız, Silivri Belediyesi tarafından bize yer tahsisinin yapılmasının ardından, Şoförler Odası’yla birlikte kendi mülkiyetimizde bir binada hizmet vermek. Bunun içinde gerekli çalışmaları ilerleyen günlerde yapacağız” şeklinde ifade etti.