Esnaftan Işıklar’a Teşekkür

Silivri Belediyesi yatırım programı kapsamında gerçekleştirilen Silivri sahil düzenleme çalışmaları vatandaş ve esnaf tarafından büyük beğeni topluyor.

Esnaftan Işıklar’a Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

İlçe sahilinde hayata geçirdiği modern çay bahçeleri düzenlemeleri ve Atatürk Caddesi’nde uygulanan estetik, kent kimliğine uygun yol düzenleme çalışmaları ile takdir toplayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a esnaf teşekkür etti. Etiler Marmaris Büfe İşletmecileri Semih - Okan Selvi, Başkan Işıklar ve ekip arkadaşlarını kahvaltı da ağırlayarak yaptığı hizmetler için teşekkürlerini sundu. Gerçekleşen kahvaltıya, Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir, Zafer Ercan, Ayhan Otlatıcı, Belediye Fen İşler Müdürü Hasan Solak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Meral Türkmen, Zabıta Müdürü Selçuk Efe, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Beyhan Bayram, Etiler Marmaris Büfe Hukuk Danışmanı Emrah Maşalacı ile birkaç sahil esnafı da katıldı.

Etiler Marmaris Büfe İşletmecisi Okan Selvi; “Bugün geç kalmış bir teşekkürü sizlere iletmek istedik. Sahilde yaptığınız düzenlemeler için çok teşekkür ederiz. Kendi adıma konuşursam, işlerimde gözle görülür oranda bir artış oldu. Ekibinize ve size teşekkür ediyoruz. Ayrıca vapurdan inen tatilcileri almaya gelen otobüsler de artık sahile giremiyor. Bu konuya da çözüm bulduğunuz için çok teşekkür ederiz” dedi. Atatürk Caddesi üzerinde oturan Silivrili Şeker Nine de, Başkan Işıklar’a çiçek hediye ederek yaptığı çalışmalar için teşekkür etti.

Işıklar, cadde boyunca yapılması düşünülen tek tip gölgelik örneğini de esnaflara göstererek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.