Girişimcilere 27 bin liraya kadar 'hibe kredi'

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu'nun 4. Dönem kurs kayıtları başladı.

Girişimcilere 27 bin liraya kadar 'hibe kredi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın işbirliğiyle açılan Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 4. Dönem kurs kayıtları başladı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile başlattığı işbirliği çalışmalarına devam eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Oda Başkanı Nuray Koçer ile Uygulamalı Girişimcilik Kursu işbirliği için karşılıklı protokol imzaladı. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek 4. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Kursu 17 Kasım’da başlayacak.


YENİ GİRİŞİMCİYE DESTEK

Uygulamalı Girişimcilik Kursu, 10 iş günü boyunca toplam 70 ders saati sürecek. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde verilecek kursun sonunda, katılımcılar KOSGEB’e başvurarak uygun bulunurlarsa, 27 bin liraya kadar “hibe kredi” alabilecek. Ayrıca katılımcılar, 80 bin liraya kadar “sıfır” faizli ve 2 yıl ödemesiz krediden de yararlanma imkânı bulacak.


KURS KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Uygulamalı Girişimcilik Kursu’nun 17 Kasım’da açılacak sınıfı için başvurular devam ediyor. Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi’nden ve 729 00 03 nolu telefondan alınan başvurularda 18 yaşını tamamlamış olma, en az ilköğretim mezunu olma ve kurumca düzenlenen girişimcilik eğitimine daha önce katılmamış olma şartları aranıyor.