İlan- Reklam Vergisi Beyan Dönemi Başladı!

İlan -Reklam Vergisinde 'beyan dönemi' başladı. Mükellefler beyanlarını 1-31 Ocak tarihleri arasında verebilecekler.

İlan- Reklam Vergisi Beyan Dönemi Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Gelirler Müdürlüğü, beyanların kolaylıkla verebilmesi için e-beyanname sisteminin kullanılması gerektiğini belirtti. e-beyanname sistemi sayesinde mükellefler beyanlarını işyerlerinden veya ofislerinden 7 gün / 24 saat elektronik ortamda kolaylıkla verebilecekler.

Mükellefler, beyanlarını www.ibb.gov.tr/gelirler adresinde yer alan e-beyanname linkinden verebiliyor. Ödemelerini de “1 gün sonra” e-ödeme sistemi veya Vakıfbank, İngbank ve Denizbank’ın tüm şubelerinden veya Garanti Bankası, TEB, Vakıfbank, İngbank ve Denizbank’ın “internet bankacılığı” uygulamalarından yapabilir.

Mükellefler beyanlarını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Merter’deki Ek Hizmet binasında faaliyet gösteren Gelirler Müdürlüğü’ne “bizzat gelerek” de verebilirler. Ancak, yoğunluktan etkilenmek istemeyen Mükelleflerin e-beyanname sistemini kullanmaları kolaylık sağlayacak.

Mükellefler, beyan dönemi, e-beyanname / e-ödeme / e-sorgulama sistemi, Beyanname Doldurma Kılavuzu, Vergi Tarifesi ve Anaarter Listeleri ile diğer ayrıntılı bilgilere www.ibb.gov.tr/gelirler adresinden ulaşabilirler.