İnternetin limitsizi makbuldür

Diyor emekli Hakkı Bey(65). ‘‘Nasıl?’’ diyoruz Hakkı Bey’e, hemen anlatmaya başlıyor.

İnternetin limitsizi makbuldür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘‘Bizim en ufak oğlan 16-17 yaşlarındaydı internet çıktığında, hemen bağlattık yaşıtlarından geri kalmasın diye. Emekli olduktan sonra, ben de bayağı öğrendim interneti. Oğlan üniversiteyi kazanınca da bilgisayarları ikiledik. Oğlan araştırma yapıyor, ben videolara bakıyorum. Kota falan kalmıyor tabii... her ay kat kat aşıyoruz kotayı. Hanım sinirleniyor haliyle ama elimizden gelen bir şey yok. Oğlan mezun oldu, evlendi gitti ama kota hala yetmiyor. Limitsiz interneti NETLİMİTSİZ ile tanımış olduk, hiç tereddüt etmeden geçtim NETLİMİTSİZ’e. Hem internetimiz hızlandı, hem artık kota derdimiz yok.’’

Hakkı Bey haklı!

Hayatı daha hızlı ve efektif yaşamak için, siz de TTNET LİMİTSİZ internet paketini seçin, internetin sınırsız dünyasından mahrum kalmayın.  Şimdi TTNET'li olanlar 8 Mbps'ye kadar hızlı internete 5 ay boyunca çok ekonomik fiyatlarla bağlanıyor. Üstelik ayda 1 TL'den başlayan fiyatlarla modem sahibi de olabileceksiniz. 30 Nisan 2011'e kadar başvurun, sizin de internetiniz TTNET olsun!

İster 6 GB kotalı, ister limitsiz internet paketi alın, 8 Mbps'ye kadar hızlı internete 5 ay boyunca çok ekonomik fiyatlarla sahip olun!

TTNET’li olan kazanıyor!

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!