Işıklar Sanayici Ve İşadamlarıyla Buluştu

İlçede faaliyette bulunan derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrili sanayici ve işadamlarıyla buluştu.

Işıklar Sanayici Ve İşadamlarıyla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Ekip arkadaşlarıyla birlikte bölgede bulunan derneklere ziyaretler gerçekleştiren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, son olarak Silivrili Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD)’nin düzenlemiş olduğu yemeğe katıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Elif Bilici ile CHP Silivri Belediye Meclis Üyelerinin de yer aldığı ziyaret kapsamında, SİAD tarafından Mega Saray’da verilen yemekte ağırlanan Başkan Işıklar, sanayicilerin sorunlarını dinledi.

 

“GÜNDEM SİLİVRİ’NİN GELECEĞİ”

Silivrili Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Baran huzurunda tüm üyelere, ilçeye yaptığı katkılar için teşekkür eden Başkan Işıklar, elbirliğiyle atılan her adımın Silivri’nin geleceğine atıldığının altını çizdi. “Karşılıklı sohbet etmek ve sizlerle bir araya gelmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” diyen Işıklar; “Bugün belirli bir gündem üzerinde konuşmak için değil, sizleri dinlemek için ve birarada olmak ümidiyle bu ziyareti gerçekleştirdik.  Gündemimiz Silivri’nin geleceği. Tüm sıkıntılarınızı rahatlıkla dile getirebilirsiniz” şeklinde konuştu. Toplantıda sanayici ve işadamlarıyla sohbet eden Başkan Işıklar, belediye hizmetlerine ilişkin bilgilendirmelerde de bulundu. Silivrili Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kadir Baran toplantı sonunda, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a sanayicilerin taleplerini yazılı olarak sundu.