İşsizlere Garsonluk Eğitimi

Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, İşkur’a kayıtlı işsizlere yönelik olarak “Servis Elemanlığı (Garsonluk)” kursu vermeye başladı.

İşsizlere Garsonluk Eğitimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Silivri Belediyesi ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası önemli bir işbirliği çalışması başlattı. İşsizle işvereni buluşturma konusunda önemli çalışmalara imza atan Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi ile Esnaf Odası’nın ortaklaşa düzenlemiş olduğu “Servis Elemanlığı (Garsonluk)” eğitimi, 02 Şubat 2011 Çarşamba Günü başladı. Eğitmenleri Önder Çolak gözetiminde 23 garson adayı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası İşletmeler Üstü Eğitim Merkezi’nde, günlük 6 saat, hafta içi 5 gün, toplamda 180 saat eğitim görecek.

Kursiyerler eğitimde; servisin inceliklerini öğrenerek bilgi ve beceriye sahip olma, kişisel ve çevre temizliği konusunda bilgilendirilerek temiz ve çağdaş ortam bilincini yaratma, müşteri psikolojisini benimseyerek iletişim kurmayı sağlama, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak garsonluk mesleğiyle ilgili teknolojik aletleri kullanma konusunda bilgi sahibi olacak.

 

GARSONLUK EĞİTİMİ 15 MART’TA SONA ERECEK

Servis Elemanlığı (Garsonluk) eğitimi, 15 Mart 2011 tarihinde sona erecek ve kursiyerler kurs bitirme sınavına tabi tutulacaklar. Sınavda başarılı olan garson adayları eğitim sertifikası almaya hak kazanacak ve her biri çevrede bulunan otel, restoran, lokanta, kafeterya gibi turistik işletmelerde eğitimli olarak çalışabilecek.