Kahve Diyarı 29. şubesini Silivri'de açtı

Türkiye genelinde 29, İstanbul'da 8 şubesi bulunan Kahve Diyarı zincirinin son halkası Silivri oldu. Silivri'de dün açılışı gerçekleştirilen Kahve Diyarı şimdiden sahildeki şık merkezi ile ilgi odağı oldu

Kahve Diyarı 29. şubesini Silivri'de açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye genelinde 29, İstanbul'da 8 şubesi bulunan Kahve Diyarı zincirinin son halkası Silivri oldu. Silivri'de dün açılışı gerçekleştirilen Kahve Diyarı şimdiden sahildeki şık merkezi ile ilgi odağı oldu. Kahve Diyarı'nın kurucusu Emrullah İşlek'in de katıldığı açılış törenine çok sayıda davetli de katılım gösterdi. İşlek Kahve Diyar'ının 5 yıllık gelişim sürecini anlatarak 29. şube olan Silivri'de şubeyi açan Eray Ersöz Ağrı ve Pelin Bozdoğan Can'a da başarı dileklerini sundu. Açılışa Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve eşleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. 

Hayalimiz gerçekleştirdik

Açılışta konuşan Eray Ersöz Ağrı ve Pelin Bozdoğan Can kahve diyarı ile ilgili "Hayal et gerçekleşsin senin olsun sloganıyla bu yola çıktık ve hayalimizi gerçekleştirdik. Biz Silivri'yi çok seviyoruz. Silivrililerin kendilerine evinde gibi rahat hissedebilmeleri için bu mekanı oluşturduk ve o sıcaklığı korumaya gayret edeceğiz. Silivri'de böyle bir eksiklik hissettiğimiz için Silivri’nin yeni buluşma noktası olarak bu mekânı açtık. Kahve Diyarı kurucusu Emrullah İşlek'in bu işi ne kadar profesyonel gerçekleştirdiğini gördüğümüz için kendilerinin şubesi olmaya karar vererek iki genç girişimci bu yatırımı buraya yaptık. 8 personelimiz var ve hepsi Silivrili. Silivri'ye Silivrili olarak ve Silivrililerle hizmet vereceğiz. Türkiye Barista şampiyonu Emre Tolan şu anda mekânımızda. Personelimizin tamamı da mesleki konuda eğitim alacak. Buna da özen gösteriyoruz" dediler. 

Kahve Diyarının açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Selami Değirmenci, Kahve Diyarı zincirlerinin kurucusu Emrullah İşlek ve Silivri Şubesi işletmecileri birlikte kesti. Törenin ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.

Haberdar