KİO'dan bir ilk daha

Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi'nin başlatacağı, Yaşlı ve Hasta Bakıcılığı ile ilgili Mesleki Eğitim Kursu için başvuru yapanlar arasında mülakatlar gerçekleştirildi

KİO'dan bir ilk daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İŞKUR desteğiyle mesleki eğitimler veren Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi, Yaşlı ve Hasta Bakıcılığı ile ilgili Mesleki Eğitim Kursu’nu başlatıyor. Kurs için başvuruda bulunanlar arasında, 14 Eylül 2010 Salı Günü Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi’nde bir mülakat gerçekleştirildi. İŞKUR Büyükçekmece Mesleki Eğitimler Şefi Dilşat Cevher, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Evrim İnsel ve Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi yetkilileri tarafından yapılan mülakatlarda, 25 kişi kursiyer olarak belirlendi.

 

KURSLAR SİLİVRİ BELEDİYESİ YAŞLI KONUK EVİ’NDE VERİLECEK

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Gökhan Kurtulmuş Yaşlı Konuk Evi’nde verilecek olan eğitimler, 19 gün boyunca devam edecek. 16 Eylül 2010 Perşembe Günü başlayacak eğitimler boyunca günlük 15 TL harçlık verilecek kursiyerler, aynı zamanda mesleki hastalıklara karşı sigortalanacak. Kurs sonrası alınacak sertifika, yeni düzenlemelerle kursiyerlerin huzur evleri ve engelli merkezlerinde çalışmaları için zorunlu olan belge yerine de geçebilecek.