Kocabaş 'Silivri EXPO'yla hedefe ulaştık'

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri EXPO'yu değerlendirerek iş dünyası açısından hedefine ulaştığını belirtti.

Kocabaş 'Silivri EXPO'yla hedefe ulaştık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri EXPO’yu değerlendirerek iş dünyası açısından hedefine ulaştığını belirtti.  

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği ile Silivri Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Silivri EXPO Sanayi ve Ticaret Sergisi- Kariyer Günleri bugün sona erdi.

Silivri SİAD yönetim kurulu üyeleri Başkan Hakan Kocabaş ile birlikte Silivri’de basın mensupları ile bir araya geldiler. Silivri EXPO’yu değerlendiren Başkan Kocabaş, yapılan organizasyonun iş dünyası açısından başarılı olduğunu Silivri EXPO’nun amacına ulaştığını belirtti. Bu organizasyondaki ana amaçlardan birinin SİAD üyeleri arasındaki birlikteliğin pekişmesi olduğunu belirterek “birinci hedefimiz iş dünyası olarak birbirimizin ürünlerini tanımaktı. Ve bunda başarılı olduk. Vatandaşların ilgi göstermesi açısından biraz zayıf kaldık. Lise öğrencilerimiz stantlarımızı dolaşarak Silivri'de üretim yapan fabrikalar açısından bilgi sahibi oldular. Bu kendi hayatlarıyla ilgili kariyer hedefleri açısından çok önemliydi." dedi.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden SİAD Başkanı Hakan Kocabaş “ Ayrımcı olmayan pozitif düşünen, birbirini seven toplumlar başarılı olacaklardır. Bizimde özümüzde mayamızda millet olarak bu var” dedi.