Sarıbekir'den örnek bir davranış daha

SARTEN A.Ş. Onursal Başkanı ve Silivri SİAD Onur Kurulu Üyesi İşadamı Yusuf Sarıbekir tarafından yaptırılarak okula hibe edilen Ambalaj kalıp Atölyesinin tanıtımı, Silivri SİAD tarafından organize edilen sabah kahvaltısı ile okul bahçesinde yapıldı.

Sarıbekir'den örnek bir davranış daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SARTEN A.Ş. Onursal Başkanı ve Silivri SİAD Onur Kurulu Üyesi İşadamı Yusuf Sarıbekir tarafından yaptırılarak okula hibe edilen Ambalaj kalıp Atölyesinin tanıtımı, Silivri SİAD tarafından organize edilen sabah kahvaltısı ile okul bahçesinde yapıldı.

Silivri Endüstri Meslek Lisesi bahçesine inşa edilen atölyeni iç donanımının da büyük bir kısmı İşadamı Yusuf Sarıbekir tarafından karşılandı.450 metrekare kapalı alana kurulan ve depreme dayanıklı rayda temel üzerine kurulan Atölye son teknoloji ürünleri cihazlarla ve bilgisayarlarla donatılı durumda.

Tanıtım toplantısına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, SARTEN Ambalaj Sanayi Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, eski Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, SARTEN Ambalaj Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, Silivri Kadın girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Tanıtım toplantısında SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Karipçin Okul Müdürü Musa Kalay ve  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve SARTEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir birer konuşma yaptılar.

Tüm detayları haberin videosunda

Haberin videosu için alternatif link