SARTEN bu yıl da Avrasya Ambalaj Fuarında

Ülke ekonomisinin lokomotiflerinden olan SARTEN, her yıl olduğu gibi, bu senede 22-25 Ekim tarihleri arasında Tüyap'da yapılacak olan Avrasya Ambalaj 2015 fuarına katılıyor.

SARTEN bu yıl da Avrasya Ambalaj Fuarında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünlerine, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 42 ülkeden 1.300 katılımcısı, 93 ülkeden 50.000'den fazla ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu Avrasya Ambalaj Fuarı bu yıl 22-25 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar alanında gerçekleştirilecek.

Ülke ekonomisinin lokomotiflerinden olan SARTEN, her yıl olduğu gibi, bu senede 22-25 Ekim tarihleri arasında Tüyap'da yapılacak olan Avrasya Ambalaj 2015 fuarında Salon 3, 314B & 315B Numarasıyla kurulacak stantlarında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Ayrıca Sarten CEO’su ve Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Sarıbekir, Ali Çağatay ile gerçekleştirdiği röportaj, 3 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da BloombergHT’de yayınlanacak,  Ambalaj Dünyası programında “Metal Ambalaj"ın her yönüyle masaya yatırılacak