Sarten, Uluslararası Avrasya Ambalaj fuarında

Yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği 1200'den fazla katılımcısı, 50.000'in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olan Avrasya Ambalaj Fuarı 02-05 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

Sarten, Uluslararası Avrasya Ambalaj fuarında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bölgemiz firması Sarten Ambalaj A.Ş. de, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrasya Ambalaj 2016 Fuarı'na katılıyor.  02 - 05 Kasım tarihleri arasında TÜYAP’da düzenlenecek fuarda, Sarten salon 3 Stand No 314B & 315B bölümünde yer alacak.

ONLİNE DAVETİYE ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 
FUAR HAKKINDA
Avrasya Ambalaj Fuarı; yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme - ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 1200’den fazla katılımcısı, 50.000’in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformudur.
Farklı bölge ekonomilerinin kavşak noktası İstanbul’da büyüyerek ve gelişerek 22. yılına ulaşan Avrasya Ambalaj fuarında yer alarak Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika’dan gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin karar vericileriyle buluşabilir; üretim gücünüzü göstererek ticaret hacminizi artırabilir, markanıza değer katabilirsiniz.
Saran - saklayan - sattıran ambalaj ürünleri, ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik kaliteli, uygun fiyatlı, projeye özel kısa vadede çözümler sunan ulusal üreticiler ile global markaların birlikte yer aldığı,  bölgesindeki en büyük etkinlik olan Avrasya Ambalaj Fuarı’nı ziyaret ederek; bölgeyi yakından tanıyabilir, araştırma maliyetlerinizi asgariye indirerek ihtiyaçlarınız için çok sayıda seçeneği aynı anda inceleyebilir ve yatırımlarınızı bu fuarda gerçekleştirebilirsiniz.