Sarten uluslararası fuara katıldı

Bu yıl 20.si düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı kapılarını, dünya ve Türkiye'den sektörün lider üreticilerine açtı. 40'ın üzerinde ülkeden 1200'den fazla global tedarikçiyi Avrasya'dan gelen binlerce üreticiyle buluşturan fuarda Türkiye'nin lokomotif kuruluşlarının başında yer alan Sarten A.Ş.'de fuarda stand açtı

Sarten uluslararası fuara katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 20.si düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı kapılarını, dünya ve Türkiye'den sektörün lider üreticilerine açtı. 40’ın üzerinde ülkeden 1200’den fazla global tedarikçiyi Avrasya’dan gelen binlerce üreticiyle buluşturan fuarda Türkiye’nin lokomotif kuruluşlarının başında yer alan Sarten A.Ş.’de fuarda stand açtı.


Uluslararası düzeydeki fuarda, bölgemizin başarılı kuruluşu Sarten Ambalaj da yerini aldı. Türkiye'deki ambalaj sektöründe liderliğini koruyan Sarten, Avrasya Ambalaj 2014 Fuar'ında Salon 3, katılımcıların karşısına çıktı.

Sarten A.Ş.Onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir ,SHA’na özel açıklamalar yaptı.Dünyanın bir çok ülkesine ihracat yaptıklarını belirten Yusuf Sarıbekir “İhracatı arttırmak ülkenin gelişmesi demektir.Üretim olacak ki gençlerimiz iş sahibi olsunlar.Şu anda ihracatın ülkemizde iyi bir durumda olduğunu düşünüyorum.İnsanların beklentisi yükseldikçe kalite de yükseliyor ”dedi.

Silivri’de yaşamaktan çok mutlu olduğunu da ifade eden Sarıbekir “Silivri’mizi yeşertmek gerekir. Yeşile inanıyorum. Her yer yeşil olmalı, artık çocuklarımız yeşili ve doğayı seviyor. Silivrimizde muhteşem bir doku var. Tarihi köprümüz inci bir gerdanlık gibi tüm ihtişamıyla gözler önünde, Mimarsinan’ın büyüklüğünü bir kez daha görüyoruz. Çoğu bilmez ancak biz her yıl tüm çalışan sayımız kadar fidan dikiyoruz. Sadece geçen yıl 2700 adet fidan diktik ”dedi.

Gençlere çok güvendiğini de belirten Sarıbekir “Gençlerden çok öğreneceklerimiz var. Geleceğe umutla bakıyorum. Çünkü okuyan bilinçlenen bir gençliğimiz var. Fırsat buldukça gençlerimizi teşvik ederek başarılarını ödüllendirmeye özen gösteriyorum “dedi.

Sarten A.Ş. onursal Başkanı Yusuf Sarıbekir ziyaretinden dolayı SHA yönetici Yusuf Eker’e teşekkür etti.