SİAD, yapılandırma hakkında bilgilendirildi

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Salı kahvaltılarının bugün ki konukları Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin ve Silivri Halk Eğitim Müdürlüğü yöneticileri oldu.

SİAD, yapılandırma hakkında bilgilendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SİAD’ın geleneksel hale getirdiği Salı kahvaltıları devam ediyor. SİAD’ın bugün ki misafirleri Silivri Vergi Dairesi Müdiresi Kadriye Çetin ve Silivri Halk Eğitim Merkezi yöneticileri oldu.
Silivri Vergi Dairesi Müdiresi SİAD yönetici ve üyelerine 19.08.2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanun maddelerini hazırlamış olduğu slayt gösterisiyle bir bir aktardı. Katılımcılardan gelen soruları da cevaplayan Çetin, daha kapsamlı bilgi talep eden işverenlerin Silivri Vergi Dairesi’nden alabileceklerini de ifade etti.
SİAD’ın diğer misafirleri ise Silivri Halk Eğitim Merkezi yöneticileri oldu. SHEM yöneticileri SİAD üye firmalarında görevli yabancı dil bilen çalışanların dil seviyelerini yükseltmek amacıyla yapmayı planladıkları kurs hakkında fikir alışverişinde bulundular.