Türk Telekom'dan yeni kampanya

Türk Telekom, başta ev hanımları olmak üzere gündüz saatlerini evde geçiren bireysel kullanıcılara yönelik hergün 10:00 -12:00 saatleri arası İki Saat Bedava Kampanyası'nı başlattı.

Türk Telekom'dan yeni kampanya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Telekom, ev telefonlarından yapılan aramalar için katma değerli ve avantajlı kampanyalarını sürdürüyor. Türk Telekom büyük ilgi gören 7'den 7'ye Bedava Kampanyası'nın ardından, yeni kampanyaları müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

23 Aralık 2010 - 31 Ocak 2011 tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanya ile ev telefonlarından 10.00- 12.00 saatleri arasında yapılan tüm şehiriçi ve şehirlerarası aramalar ücretsiz oluyor. Türk Telekom müşterileri kampanyadan faydalanabilmek için, 0800 314 01 01
no'lu numarayı arayarak veya Silivri New Center Alışveriş Merkezinde bulunan Türk Telekom ofisini ziyaret ederek kayıt yaptırabiliyorlar. Kampanya, başvuruda bulunan ilk bir milyon kişi ile sınırlıdır.

31 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek kampanya, özellikle gündüz saatlerini evinde geçiren ve sevdikleri ile hasret gidermek, uzun uzun konuşmak isteyenlere önemli bir fırsat sunuyor.

Silivri Telekom New Center Alışveriş Merkezinde sizleri bekliyor.

www.silivritelekom.com