Dream Of Silivri'de son aşamaya gelindi

Bayburtlu inşaat tarafından hayata geçirilen 'Dream of Silivri ' projesinde son aşamaya gelindi. Projede yer alan 43 dükkânın kiralama işlemleri son hızıyla devam ediyor.

Dream Of Silivri'de son aşamaya gelindi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayburtlu İnşaat tarafından yapımı devam eden Dream Of Silivri” projesinde son aşamaya gelindi. Silivri’nin yeni yaşam merkezi olmaya aday bölgede hayatını sürdürecek olan vatandaşlar için hazırlanan ve hayata geçirilen projede mevcut olan 43 işyeri için kiralama işlemleri son hızıyla devam ediyor.

Şimdiden birçok işyerinin kiralandığını belirten Bayburtlu İnşaat yöneticileri “Bölgemiz için her şeyi kusursuz yapmak adına projemizde 43 işyerine yer verdik.Geçtiğimiz günlerde başladığımız kiralama işleri tüm hızıyla devam ediyor.Ekmek fırını,File Marketleri,Diş Kliniği ve gayrimenkul sektöründeki faaliyet gösteren birçok kuruluş projemizde yer almak için işyerlerini seçtiler.Projemizden işyeti kiralamak isteyen kurum ve kuruluşlar için detaylı bilgileri almak üzere satış ofisimize bekliyoruz ”şeklinde ifadeler kullandılar.

Proje Hakkında

“Dream of Silivri” projesinde toplamda 14 bloktan oluşan 488 daire bulunuyor.

Ayrıca projede yer alan konutların yanı sıra file market,fırın,gayrimenkul,diş kliniği gibi seçeneklerde yer almaktadır.

Çağdaş insanın ihtiyaç duyacağı tüm sosyal olanakları bir arada yaşayabileceğiniz “Dream of Silivri”'de rahatınız güvenliğiniz ve mutluluğunuz için hiçbir detay atlanmadı.

”Dream of Silivri” ile üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların düşünülerek amaçlanmasıyla kusursuz tasarlanmış Mimari konsepti, her ihtiyaç için titizlikle düşünülmüş ve güvenlik donanımı sağlam kurulmuş bir yaşam merkezi olacak olan “Dream of Silivri” Yeni bir evin çok ötesinde yepyeni bir hayat biçimi.

Dream Of Silivride son aşamaya gelindi