Elit Vizyon –Tatil tadında Hayat

Silivri'nin kalbinde şehrin kargaşasından uzak özel bir lokasyonla konumlanan Elit Vizyon, konforlu bir yaşam ve 365 gün tatil iddiasındaki daire seçenekleriyle sizleri yeni bir hayata davet ediyor...

Elit Vizyon –Tatil tadında Hayat
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin kalbinde şehrin kargaşasından uzak özel bir lokasyonla konumlanan Elit Vizyon, konforlu bir yaşam ve 365 gün tatil iddiasındaki daire seçenekleriyle sizleri yeni bir hayata davet ediyor... 

Geniş peyzaj alanlarının yanı sıra modern mimarisiyle bölgeye değer kazandıran Elit Vizyon projesinin mimarisinde ElitYAPI & MİMARLIK imzası bulunuyor. ElitYAPI & MİMARLIK, Marmara Denizi’nin eşsiz lacivertine karşı doyumsuz bir manzara keyfi sunarken uçsuz bucaksız yeşillikler içine konumlanan Elit Vizyon’la sakinlerine huzurlu bir yaşam alanı sözü veriyor. Konfor, huzur ve güvenliği tek çatı altında buluşturan Elit Vizyon, sunduğu yaşam konseptiyle sadece bir ev değil içinde hayatın olduğu bir yuva vaat ediyor.

"TATİL TADINDA BİR HAYAT SUNUYORUZ”
Konutların kalitesi ve özgün tasarımlarının yanı sıra sosyal olanaklarıyla da ayrıcalıklar barındırdığına dikkat çeken ElitYAPI & MİMARLIK, Elit Vizyon’u şöyle anlatıyor: "Güzel Silivri’mize özel bir proje ile ayrı ve yepyeni bir renk katıyoruz. Hayatınıza tatil tadı katmıyor, bizatihi tatil tadında bir hayat hedefliyoruz. 7500 m2 arsa üzerinde 5500 m2 yeşil alan bırakılarak hazırlanan projede 2 farklı normal daire ve 2 farklı çatı dubleksi ile toplam 4 alternatifli çözümler hazırladık.


"FARKLI YAŞAM BİÇİMLERİNİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK BİÇİMDE TASARLANDI”
Banyosundan mutfağına, ankastresinden seramiklerine, balkonlarından ortak mahallelerine kadar özel olarak tasarlanan Elit Vizyon, kusursuz detaylarıyla hayatınıza çok özel bir şıklık katarak ‘insan odaklı yapı’ örneği olarak inşa ediliyor. "Tatil tadında hayat” sloganının altını ince düşünülmüş detaylarıyla tamamlayan Elit Vizyon’da her şey daha konforlu bir yaşam için.

"İSTANBUL’DAN ULAŞIM KOLAYLIĞI BÜYÜK AVANTAJ”
İstanbul ve İstanbullu çok hızlı bir yaşam sürüyor. Bu yoğun temponun içinde her dakika ya işinizden ya da ailenize ayıracağınız zamanda önemli bir yere sahip. İşte tam da bu yüzden uzun mesafelerde harcanan zaman küçük işkencelere dönüşüyor.  
Şehir merkezine çok çok yakın ama şehir stresinden çok çok uzak olan Elit Vizyon projesi E-5 anayoluna 200 metre, TEM otobanı Silivri çıkışına 3 kilometre denize 700 metre mesafededir. Konumu itibariyle hem şehirlerarası yollara hem şehir içine kolay ulaşılabilir yerdedir.”