Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğine taze kan

2008 yılında kurulan ve bugüne kadar aktif bir oluşum sergileyemeyen Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği, yeni yönetimiyle basınla buluştu. Yeni başkan Mustafa Altınkök'ün gayretleriyle canlılığına kavuşturulan dernek Silivri'deki emlakçıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneğine taze kan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde Kipa AVM’de bulunan bir restoranda bir araya gelen dernek yöneticileri yemekli toplantıda gazetecilerle buluştu. Derneğin eski Başkanı Şükrü Karaca görevini yeni başkan Mustafa Altınkök’e “39 yıllık bürokrasi görevimden sonra kurucusu olduğum ve çok sevdiğim derneğimizin temposu ile yükü üzerine eklenince yaşım icabı bu görevden de kendimi emekli etme zamanımın geldiğini anladım.” diyerek teslim etti.

Derneğin yeni başkanı Mustafa Altınkök de “Derneğimizin kurucusu ve onursal başkanımız Şükrü Karaca beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Derneğimizi o bugünlere kadar getirdi. 1 hafta önce yapılan kongrede de yeni yönetim kurulunu oluşturduk. Yeterli katılımın sağlanmasıyla Silivri Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve gelmiş bulunmaktayım. Yeni yönetime katılmış olan tüm arkadaşlarıma gösterdikleri ilgiden ve bu derneğin faal durumda kalmasından dolayı çok teşekkür ederim”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Mehmet Akkaş, Uğur İpek Ergin, Ahmet Zıroğlu, Ahmet Yıldırım, Bayram Güler, Emin Çavdar, Sinan Küpelioğlu, Nursal Bilir, Celil Kares, Levent Saygılı, İsmet Kirazpınar’a ve programa katılım gösteren gazeteciler adına Fatma Sarıbıyık Yıldırım’a plaket takdim edildi.