İşte Kiptaş Silivri 3.etabın satışa çıkacağı tarih

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Silivri'de bir ay içinde 2 bin konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını belirterek, 'Evi olmayan vatandaşları piyasanın çok altında rakamlarla ev sahibi yapacağız' dedi.

İşte Kiptaş Silivri 3.etabın satışa çıkacağı tarih
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşam gazetesinin haberine göre Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Kiptaş önümüzdeki günlerde evi olmayan İstanbulluları kısa süre içinde çok ucuz fiyatlarla ev sahibi yapacak projelerin hazırlığı içinde olduğunu belirterek 1-1.5 ay içinde Silivri’de piyasanın çok altında rakamlarla 2 bin konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını vurguladı.

Lüks konut satışlarında piyasada bir tıkanma olduğu söylense de uygun fiyatlı konutlar İstanbul’da her zaman alıcı buluyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Kiptaş’ın vatandaşları ucuz fiyatlarla ev sahibi yapmak için hayata geçirdiği projelerde bu tablonun her zaman gözlemlendiğini vurgulayan Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projelerinin her zaman yoğun ilgiyle karşılaştığını ifade etti. Yıldırım’ın verdiği bilgilere göre, Kiptaş önümüzdeki günlerde evi olmayan İstanbulluları kısa süre içinde çok ucuz fiyatlarla ev sahibi yapacak projelerin hazırlığı içinde olduğunu belirterek 1-1.5 ay içinde Silivri’de piyasanın çok altında rakamlarla 2 bin konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını vurguladı.

Yıldırım, "Çok yakında 2 bin konutluk bir projeyle vatandaşların karşısına çıkıyor olacağız. Evi olmayanları piyasanın çok altında, uygun fiyata evsahibi yapacağız. Silivri’de uygun fiyata bir arazi aldık. Buraya ilk etapta 2 bin konut yapacağız. 1.-1.5 ay içerisinde bu projeyi satışa çıkacağız. İlerleyen zamanlarda projenin ikinci etabı da olacak. " dedi

İşte Kiptaş Silivri 3etabın satışa çıkacağı tarih