Pearl Of Silivri'de 60 ay 0 faiz kampanyası

Bayburtlu İnşaat tarafından Silivri'nin cazibe merkezi Yeni Mahalle'de inşa edilen Pearl Of Silivri'de büyük kampanya dönemi başlıyor. Vadelerin 60 ay kadar uzadığı projede sıfır faiz uygulanıyor. Yüzde 50 peşinat ödeyen herkesin yuva sahibi olabileceği Pearl Of Silivri'de 2+1 daireler 660 bin TL'den, 3+1'ler 925 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Firma bünyesinde satışa çıkan Pearl Of Silivri'de banka yok, faiz yok, ara ödeme yok, kredi yok, kefil yok!

Pearl Of Silivri'de 60 ay 0 faiz kampanyası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayburtlu İnşaat, Silivri’nin en gözde konut yatırım yerleşkesi konumunda olan Yeni Mahalle’de hayata geçirdiği projesi Pearl Of Silivri’de kaçırılmayacak bir kampanya düzenliyor. Silivri’de birçok önemli projeye imza atan Bayburtlu İnşaat, projeden ev sahibi olmak isteyenlere yarısı peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli avantajlı ödeme fırsatı sunuyor.

ELİT BİR YAŞAM KONSEPTİ VE KISA VADEDE YÜKSEK KAZANÇ VAAT EDİYOR

Silivri’nin önemli gelişme alanlarından biri olan Yeni Mahalle’de yapımına devam edilen Pearl Of Silivri; 4 blok, 100 daire halinde yükseliyor. 3 bloğun 3+1, tek bloğun ise 2+1 olarak tasarlandığı Pearl Of Silivri projesinde 2+1 daireler (162 m² ) 660 bin TL,  3+1 daireler ise (233 m² ) 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Pearl Of Silivri, 8 bin 500 m²’lik alan üzerine kurulu. Modern yaşamın beklentilerine cevap vermesiyle dikkatleri üzerine çeken projede; 5 bin m²’lik peyzaj alanı, her daire için bir araçlık kapalı otopark alanı, havuz, çocuk oyun parkı, süs havuzu, 24 saat güvenlik imkanları kaliteli bir yaşamı hedefleyenler için çizgi üstü standart olarak yer alıyor.

Yüksek kaliteye sahip özgün tasarımlarla donatılmış proje; Ahşap Doğrama, Akıllı Ev, Yangın Alarmı, Ankastre Fırın, Asansör, Balkon, Boyalı, Duşakabin, Ebeveyn Banyosu, Fiber İnternet, Giyinme Odası, Görüntülü Diafon, Hilton Banyo, Isıcam, Kiler, Klima, Laminat Zemin, Mobilya, Mutfak (Ankastre), PVC Doğrama, Parke Zemin, Seramik Zemin, Set Üstü Ocak, Spot Aydınlatma, Vestiyer, Çamaşır Odası, Çelik Kapı gibi ince detaylarla döşendi.

Pearl Of Silivri’de tüm daireler şanslı konut alıcılarına ankastre fırın, ocak, davlumbaz, klima, kombi ve %100 beslemeli jeneratör donatıları ile teslim ediliyor.

YATIRIMIN TAM GÖBEĞİNDE YERİNİZİ AYIRTIN

Değeri her geçen gün artan bölge, hızlı davrananlar için önemli bir yatırım fırsatı sunuyor. Yeni Mahalle, Varnalı Caddesi, No: 34 adresindeki satış ofisinden veya 0 212 852 0 533, 0535 015 80 41, 0 535 015 80 42 nolu telefonlardan yetkililere merak ettiğiniz tüm soruları sorabilirsiniz. Örnek dairesini gezip görmeniz de size fikir verecektir. Örnek daire, haftanın her günü, 09.00-19.00 saatleri arasında ziyarete açık.

Pearl Of Silivri’nin teslim tarihi Kasım 2018 olarak öngörülüyor.