Royal hayran bıraktı

Maranda Group bünyesindeki Royal City Villaları, Çarşamba günü düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. Örnek villayı gezen katılımcılar, beğendiklerini ifade ettiler.

Royal hayran bıraktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Katılımcılara selamlama konuşması yapan Maranda Group Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız, sözlerine ilk olarak ticari hayatını anlatarak başladı. 1997’de askerden geldikten sonra bir lokantada çalıştığını, ardından dost ve arkadaşlarından borç para ile dükkân açtığını söyleyen Yıldız, o zor günlerden bugünlere gelmesinin hiç kolay olmadığını vurguladı. Kardeşleri Orhan, Erkan ve Mehmet Yıldız ile birlikte sırt sırta vererek bölgenin seçkin bir firması haline geldiklerini belirten Yıldız, şimdi görkemli açılışlar yapan bir şirket olduklarını kaydetti.

Hedeflerine ulaştıklarını anlatan Yıldız, 2004 yılında Maranda Gıda’yı kurduklarını söyledi. Maranda’nın kapasitesinin ve hizmet ağının da büyük olduğunu bilgisini veren Yıldız, en büyük toplu tüketim şirketlerinden biri olduklarını ifade etti.

Yıldız: “Silivri merkezinde 6 katlı iş merkezi, Çerkezköy’de konut projesi ve bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Royal City projemiz ile Silivri’ye 10 milyon TL’nin üzerinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla karşınızdayız. Silivri’de daha çok yatırım projeleri hayata geçirmeyi planlıyoruz. Elbette tek başıma olmayacak. Ben şimdi burada canım kardeşlerime ve tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.     

 

YILDIZ’IN BAŞARISI ÖRNEK OLMALI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ise, Murat Yıldız’ın başarısına dikkat çekti ve şöyle konuştu:

“Murat Bey’in hayatı bir öykü. Başarı öyküsü. Silivrililerin, örnek olması açısından böyle öykülere ihtiyacı var. Aslında ilçemiz bu noktada şanslı. Çünkü birbirleriyle çelişmeden gelişecek sektörlerimiz var. Bu konuda Murat arkadaşımıza teşekkür ediyorum. İnşallah devamı gelir. Önce insanın bir hayali olacak, sonra o hayale yürüyecek cesareti. Murat arkadaşımız bunu başardı. Hayırlı uğurlu olsun diliyorum.”

 

KESER TEBRİK ETTİ

Silivri Kaymakamı Salih Keser de, böyle yatırımlarla birçok sektörün hareketlendiğini belirterek; “Bu projenin yaşama kalite getirdiğini düşünüyorum. Gerçekten bakıldığında böyle güzel konutların açılışında olmaktan mutluluk duyuyorum. Belli bir ekip çalışmasının ortaya çıkardığı ürün.Ekonomik değerleri yabana atmamak lazım.Çünkü bir çok sektör harekete geçiyor böyle projelerle. Birçok kişiye de ekmek kapısı olunuyor. Ülkemizin böyle yatırımcılara ve yatırımlara ihtiyacı var. Gayretli ve becerikli bir çalışmanın ürünü burası.Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.   

Protokol konuşmasının ardından, katılımcılara örnek villa gezdirildi. Görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

30 VİLLADAN OLUŞUYOR

“Krallara layık şehir” sloganıyla dikkat çeken Royal City Villaları; yüzme havuzu, deniz manzaralı, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanlar, otopark, 7/24 güvenlikli elit bir yaşam alanı. 4 kattan oluşuyor. Sauna, spor salonu ve özel çamaşır odası gibi çeşitli tasarımlarla içeriklere sahip. Kullanılan tüm malzeme birinci sınıf kalite. Özellikle iç ve dış ışıklandırma sistemi ayrı bir hassasiyet gösterilerek dizayn edilmiş. Royal City, E-5 Karayolu üzeri Silivri Parkköy mevkiinde…    

 

KATILIM YOĞUNDU

Kokteyle, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Gürcan Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Süheyl Kırkıcı, Nazif Konuk, Doruk Bulut, İçişleri Bakanlığı eski Başdanışmanı Yetkin Çavdar, Silivri Belediyesi Mahalle Evleri Sorumlusu Muharrem Aydoğan,  Silivri Birlik Kooperatif Başkanı Erkin Kalaycı, belediye personeli ve davetliler katıldı.