SaralLife'in temelleri atıldı

Silivri'nin ilk konsept projesi hayata geçiriliyor. Hem uygulanan konsepti gereği yaşam kalitesi yüksek hem de yatırım garantili konumda Saral İnşaat güvencesi ile Silivri'de konut sektörüne yeni bir soluk getiren Saral Life'ın temelleri dün atıldı.

SaralLife'in temelleri atıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saral 107 projesinin inşa edildiği bölgede şimdi de Saral Life'in temelleri atıldı. Proje alanı olarak seçilen arsa TEM bağlantı yoluna cepheli, yan yolda ve Kiptaş 2 yolu üzerinde havadar, deniz manzaralı ve ulaşım sorunu olmayan hem yerel hem de hafif raylı sistem, cep otogarı, yeni çevre yolu, TEM ve E5 otoyollarına yakınlığı ile mükemmel bir konumda.
Silivri ilk defa konsept bir projeye kavuşuyor. Saral İnşaat Grubu, Silivri'ye çok özel bir proje sunuyor. 
Saral Life projesi; 1. Etabı toplam 168 daire, 9 adet cadde dükkânlar ile 1 adet market alanından oluşuyor ve 15 Nisan'dan bu yana satışa arz edilmeye başlandı.
Proje alanı olarak seçilen bölge rakım olarak deniz seviyesinden 40 metre yukarda ve sağlam bir zemin olması nedeniyle tercih edildi.
Saral Life projesi bölgede ilk defa uygulanacak olan bir konseptte. Proje hem uygulanan konsepti gereği yaşam kalitesi yüksek hem de yatırım garantili konumda.
Saral Life'ta daireler 100 m2, 121 m2, 136 m2, 145 m2, 161 m2, 166 m2 ve 176 m2'lerde farklı konum, kat ve yönlerde 7 değişik alternatifle sunuluyor.
Proje dahilinde 7/24 güvenlik, merkezi ısıtma/payölçer, her daire için 1 araçlık kapalı otopark, genel jeneratör sistemi, su depoları, uydu yayını, yüzme havuzları, su kaydırağı, çocuk oyun alanı, kamera sistemi, sosyal tesislerde; fitness, step, aerobik ile yarı açık oturma alanları, parklar, basketbol sahası, peyzaj alanları, cadde dükkanlar, market alanı mevcut.
Daireler ise yüksek standartlarda, konforlu, sağlam ve izolasyonları çözümlenmiş şekilde inşa edilecek. Dairelerde garanti kapsamlı markalı ürünler kullanılacak. 
Satışlar da müşterilere 3 farklı alternatifte ödeme planı sunuluyor. 
• Peşin ödemelerde %7 peşin indirimi uygulanıyor.
• %40 peşin, %20 ödeme 18 ay vade, %40 banka kredisi ( Projenin %70 tamamlandığında) kullanılacak
• %35 peşin, 30 ay vadeli veya ara ödemeli sistemlerle Saral Life'ta ev sahibi olabilirsiniz.
Projenin bitiş tarihi Mayıs 2018 olarak açıklandı.