TURYAP temsilciliği açıldı

Gayrimenkul sektörünün lider kuruluşlarından TURYAP'ın Silivri'deki 3. Temsilciliği bugün düzenlenen törenle açıldı. TURYAP'ın Silivri'deki 3.temsilcisi Derya Demirdağ Alkan oldu.

TURYAP temsilciliği açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TURYAP kalitesini Silivri ve çevresine yatırım yapan yatırımcılara sunacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten mutluluk duyduklarını belirten TURYAP’ın Silivri’deki 3.temsilcisi Derya Demirdağ Alkan, tüm yatırımcıları kaliteyi yaşamaya davet etti.

Türkün Caddesi No:30A B-7 adresinde hizmet vermeye başlayan TURYAP Yeni mahalle temsilciliğinin açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi, Sitesi kooperatifi başkanı Ercan Çalışkan, Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aynur Süleymanoğlu, İşadamı Nurullah Baldöktü’nün yanı sıra inşaat firma sahipleri, yatırımcılar ve davetliler katıldı.

TURYAP kalitesini Silivri ve çevresine yatırım yapan yatırımcılara sunacak olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten mutluluk duyduklarını belirten TURYAP’ın Silivri’deki 3.temsilcisi Derya Demirdağ Alkan “Sektörde 2006 yılından itibaren Demirdağ Gayrimenkul olarak yer almaktayız. TURYAP Silivri Yeni Mahalle temsilciliğini almış bulunmaktayız. Tüm çalışanlarımız konusunda eğitimli ve deneyimli. İstanbul Büyük şehir planları, yatırım uzmanı olarak görev yaptığımız bu bölgede, bizlere de oldukça rahat hareket alanı sağlıyor. Planlamalara bakarak yatırımcı istek ve beklentilerini tam olarak karşılamak mümkün. Bölgemize konut yapmak ve bu genişlemede yerini almak isteyen inşaat firmalarına yapacakları konut niteliğine göre yer seçmek, doğru yerde doğru m2 ile yapılanmalarını sağlamak, planlarının bölge istek ve beklentilerini karşılıyor olmasına dikkat etmek, satılabilir ve kiralanabilir bedel tespitlerinde bulunmak üretim sürecinde yanlarında olarak satış desteği de sağlamak bizim yaptığımız işin en önemli ayağını oluşturmaktadır. TURYAP Silivri Yenimahalle olarak konut firmaları, ticari, üretim ve yatırım firmaları, arazi yatırımcıları ve bireysel kullanıcıların tüm istek ve beklentilerinin tam karşılığı mevcut 4 ofisimiz tarafından profesyonel ekibimizce karşılanmaktadır. Toplu konut projelerine satış ofisler kurarak 7 gün hizmet veren ofislerimiz bu konudaki tecrübesini inşaatçı firmalara sunmaktadır. Bölgemizde oluşan potansiyel büyümenin hazırlıklı bir parçası olmaktan hep gurur duyduk ve bu büyümede tecrübemizle yer aldığımıza inanıyoruz ”dedi.