Muhtar Eren, bir sözünü daha gerçekleştirdi

Fener Mahalle Muhtarı Muharrem Eren'in girişimleriyle 11 Fener mahalle sakini gönüllü itfaiye sertifikası aldı. Ayrıca muhtarlığa İBB İtfaiye Daire Bakanlığınca 1 adet İtfaiye aracı tahsis edildi.

Muhtar Eren, bir sözünü daha gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Perşembe günü Çatalca İtfaiye Grubu’nda, Avrupa Yakası İtfaiye Müdürlüğü'nün düzenlediği toplantıya itfaiye müdürleri, İtfaiye amirler ve gönüllü itfaiyecilerin katılımıyla gerçekleşti.
Gönüllü itfaiyecilerin görüş ve önerileri dinlendi, tecrübeler ve çözüm önerileri paylaşıldı, gönüllü itfaiyeciliğin çok daha iyi yerlere getirilebilmesi için neler yapılabileceği hususunda istişarelerde bulunuldu. Toplantı sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi gönüllü itfaiyeci kimlik kartları sahiplerine teslim edildi.
Toplantıya Silivri Fener Mahalle muhtarı Muharrem Eren ve 11 gönüllü itfaiyeci katıldı. Eğitim sonunda katılımcılara İtfaiyeci sertifikaları verilirken mahalle muhtarlığına da 1 adet İtfaiye aracı tahsis edildi.
Mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileri paylaşan Muhtar Eren “Bu eğitimler sonucu 11 Fenerköylü kardeşimiz itfaiye sertifikası almış ve köyümüzü de bir adet itfaiye verilmiştir.1994 de ilk muhtar olduğumda itfaiyemizde olacak demiştim. Çok şükür bu sözümü de tuttum. Özellikle tarla yangınlarında erken müdahale etme imkânı sağladık.”ifadelerini kullandı.