Muhtardan öğretmenlere jest

Silivri Fenerköy Muhtarı Muharrem Eren,24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle Fenerköy okulunda bulunan öğretmenlerle birlikte öğle yemeği yiyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Muhtardan öğretmenlere jest
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Kasım Öğretmenler günü onuruna Fener Okul Aile birliği üyeleri tarafından hazırlanan öğle yemeğinde bir araya gelen öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve muhtar Muharrem Eren birlikte yemek yediler. Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan okul müdürü Murat Balkan “Sağolsun muhtarımız bize maddi manevi desteğini şimdiye kadar esirgemedi. Muhtarımız okulumuzda 5 yılını doldurmuş öğretmenlerimize küçük bir hediyesi var. Bu yıl ve bundan sonraki yıllarda da bunu gelenek haline getireceğini belirtti. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederim”dedi. 

“Ben Fenerköy sevdalısıyım”

“Ben Fenerköy sevdalısıyım” diyerek kısa bir konuşma yapan Fener mahalle muhtarı Muharrem Eren “1994 yılında göreve geldim.94 yılından beridir köyüme ve okuluma hizmet etmekteyim. Ben Fenerköy sevdalısıyım. Burada doğdum, büyüdüm, burada okudum ve burada öleceğim. Gücümüz yettiğince okulumun ve okulumda görev yapan eğitimci arkadaşlarımın yanında oldum. En büyük idealim camimiz yanmasaydı ilk işimiz lojman yapmaktı. Camimiz yanınca mecburen camimize ciddi yatırım yaptık. Eski muhtardan kalan bir arsamız vardı. Oraya 8 dairelik lojman planımız var öğretmen arkadaşlarımız için, tabi bunu yapamadık. Mahalle olduk, mahalle olmasaydık ki rüzgârgüllerinden gelecek parayla kesinlikle oraya daire yapacaktık. Bugüne kadar gücümüz yettiğince öğretmen arkadaşlarımın yanında olduk. Sizler bizim baş tacımızsınız. Daha iyilerini de hak ediyorsunuz, çünkü bizim çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz, bizleri yetiştirdiniz. Onun için bugünün anısına ufak bir hediye takdim etmek istiyorum. Şu an için 5 yılını doldurmuş iki arkadaşımıza, buğday paralarını aldığımızda da diğer öğretmen arkadaşlarıma aynı hediyeyi takdim etmek istiyorum. Öğretmenler gününüz tekrar kutlu olsun”dedi.

Çekilen kura sonucunda Fen Teknoloji öğretmeni Serkan Ocak ve İngilizce öğretmeni Eda Uslu hediyelerini Eren’den teslim aldı. Okul Aile birliği üyelerinin hazırlamış olduğu yemeğin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.