Fenerbahçe Üniversitesi'de Işıklar'dan Açık Davet

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyası dahilinde düzenlenen geceye katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Fenerbahçe Üniversitesi'de Işıklar'dan Açık Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından “Hedef 1 Milyon Üye” kampanyası dahilinde düzenlenen geceye katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için yer vermeye hazır olduklarını ifade etti. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen gecede, kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi için açık davette bulunarak, yer vermeye hazır olduklarını ifade etti. Silivri’nin Cumhuriyet değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağına da vurgu da bulunan Işıklar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı, kara dönem olarak tabir ettiği süreçteki duruşundan dolayı tebrik ederek kutladı. Geleceğin teminatı olan gençlerin Cumhuriyet değerlerine bağlı bir şekilde yetişmeleri açısından eğitime verdikleri öneme de dikkat çeken Başkan Işıklar, Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri’ye çok yakışacağını da sözlerine ekledi.

 

IŞIKLAR: FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ’NE YER VERMEYE HAZIRIZ 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak katıldığı gecedeki konuşmasında, “Silivri’yi cumhuriyet değerleriyle, bizi biz yapan değerleriyle, tarihi geçmişinden gelen zenginliğiyle, 7000 bin yıllık geçmişiyle koruyarak hizmet vermek için çalışıyoruz. Aydınlık ve çağdaş yarınlara ulaşmak için mücadele ediyoruz. Özellikle, geleceğimizin teminatı gençlerimizin alacakları eğitimlerle ülkemizi, Cumhuriyet’in ışığında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe, çok daha güzel yarınlara ulaştıracağına olan inancımız doğrultusunda hayata geçirmek için 6 yıldır uğraş verdiğimiz bir üniversite projemiz var.  Bu noktada Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım’a bir mesaj vermek istiyorum. Kendilerinin bu noktada bir üniversite projeleri olduğunu biliyorum. Silivri, Fenerbahçe Üniversitesi’nin kurulması için yeri vermeye hazır. Selimapaşa’daki o güzelim tarihi binalarımızı da gerek idari gerek rektörlük binası olarak vermeye hazırız.  Ben Fenerbahçe’nin dünyanın sayılı markaları arasında olmasının yanında sayılı üniversitesini de kuracağına inanıyorum. Silivri Fenerbahçe’ye, Fenerbahçe de Silivri’ye çok yakışır” dedi.

 

“TOP YERE VURMADAN ZIPLAMAZMIŞ” 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ‘memleket elden gidiyor’ sözüne kesinlikle katıldığını da ifade eden Başkan Işıklar konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu kara dönemde Silivri topun yere vurduğu yer. Top yere vurmadan zıplamazmış. Silivri’de top yere vurmuştur ve bundan sonra da zıplayacaktır. Fenerbahçe’de en önemli kalelerden birisi olduğunu bu süreçte gösterdi. Sayın Başkanımız da bir dava adamı olduğunu gösterdi. Birçok kurumun, STK’nın yapamadığını Fenerbahçe yaptı. Cumhuriyet değerlerine sahip çıktığı için Sayın Yıldırım’ın örgüt kurduğu, suç işlediği iddiaları ortaya kondu. Ben çok açık söylüyorum ki, bu suçu siz işlemeye devam edin biz sonuna kadar arkanızdayız.”  

 

YILDIRIM, IŞIKLAR’A FENERBAHÇE FORMASI HEDİYE ETTİ 

Geceye katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a günün anısına üzerinde ismi yazılı olan formayı hediye etti. Başkan Işıklar da Yıldırım’a günün anısına teşekkür plaketi sundu.