Atiye Ve Gripin'i 20 Bin Kişi İzledi

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin ikinci günü sahne alan Atiye ve Gripin'i yaklaşık 20 bin kişi izledi. Silivrililere müzikle dopdolu bir gece yaşatan Atiye ve Gripin'in şarkıları, hayranlarıyla hep bir ağızdan söylendi.

Atiye Ve Gripin'i 20 Bin Kişi İzledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

50. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin 2. günü akşam programı, Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Bale Grubu öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Dansları ve kostümleriyle kendilerine hayran bırakan minik balerinlerin ardından, Silivri Turizm Kültür Derneği ile Gürcistan ve Bulgaristan’ın halk oyunları ekipleri gösteri yaptı.
HAYTAP’TAN IŞIKLAR’A TEŞEKKÜR
Gerçekleşen dans gösterilerinin ardından, hayvan hakları konusunda bilinçlendirilmeye yönelik olarak faaliyetlerini sürdüren Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP), Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a federasyona verdiği destekler için sahnede Teşekkür Belgesi verdi. Festival süresince HAYTAP’a stant yeri veren Başkan Işıklar, federasyonun yaptığı çalışmaları kamuoyuna tanıtmalarına imkân sağladı.
ATİYE BÜYÜLEDİ
Silivri Belediyesi 50. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin 2. gecesinde ilk olarak sahne alan Atiye, izlemeye gelenlere muhteşem bir konser ziyafeti yaşattı. 20.00 kişinin izlediği konserde özellikle küçük misafirler hep bir ağızdan Atiye’nin şarkılarına eşlik etti. Sahne performansı sırasında Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyen Atiye, dans şovuyla da herkesi büyüledi. İzlemeye gelen küçük misafirlerini sahne önüne davet eden Atiye, konser sırasında gördüğü ilgi ve sevenleri tarafından açılan “I love you Atiye” yazılı pankartlardan oldukça memnun oldu.
KUZENİYLE YILLAR SONRA SAHNEDE TANIŞTI
Silivri Yoğurt Festivalinde konser esnasında Silivri Belediyesi ailesi Atiye’ye büyük bir sürpriz yaptı. CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı, kuzeni olan Atiye ile sahne de tanışma fırsatı edindi. Çiçek ve Silivri yoğurdunu takdim eden Kırkıcı, Atiye’nin kuzeni olduğunu sahnede belirterek, büyük bir şaşkınlık ve ilgi uyandırdı. Şaşkınlığını gizleyemeyen Atiye; “Çok şaşkınım. Seneler sonra sizinle tanışıyor olmak beni çok memnun etti. Geçen yılların acısını kuliste hasret gidererek çıkarmak istiyorum” dedi.
GRİPİN’E YOĞUN İLGİ

Aynı gece Atiye’nin ardından sahne alan Gripin, konser boyunca izlemeye gelenler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 2012 yılında yeni albümleri ile sevenlerinin karşısına çıkacaklarını belirten Gripin Grubu, albüm hazırlıklarına şimdiden başladıklarını müjdeledi. MFÖ konserinin son dakika iptalinin ardından, Silivri Belediyesi’nin daveti üzerine festivale dâhil olan Gripin, gösterdiği performansla Silivrililerin beğenisini topladı. Ekibin hediyelerini Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici takdim etti.