Keşkek festivaline davetlisiniz

Silivri Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAMDER), Keşkek Festivali'nin bu yıl ikincisini düzenliyor...

Keşkek festivaline davetlisiniz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Silivri Samsunlular Keşkek Festivali", 14 Mayıs Pazar günü, birbirinden güzel etkinliklerle Silivri Sahili Festival Alanında gerçekleşecek. Keşkek Festivali'ni geleneksel hale getirmek için uğraş sarf eden Dernek Yönetiminin bu yıl ikincisini gerçekleştirecekleri festival, görkemli bir törenle açılacak.

Saat 15.30'da Eski Festival Alanından Mehteran Takımı, atlar eşliğinde sahilde kortej yürüyüşü gerçekleştirecek. Ardından meşhur Keşkek, vatandaşlara ikram edilecek.

Keşkek ikramından sonra merhum Ahmet Nedim Bozdağ anısına düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonuna kupası takdim edilecek.

Taekwondo gösterisinden halk oyunları grubuna kadar rengarenk bir programla devam edecek olan festivalde ayrıca çocuklar için oyun parkurları kurulacak ve ikramlar dağıtılacak.

Ali Solmaz ve ekibinin tiyatro gösterisinin ardından sahne sanatçılara bırakılacak.

3 SANATÇI KONSER VERECEK 

Festivalde Samsunlu sanatçılar Rahmi Aydın ve Hüseyin Şimşek'te sahne alacak. Görkemli bir şekilde geçecek olan festivalde sahneye son olarak, bölgemizin yakından tanıdığı ses sanatçısı Ahmet Ermiş, dev orkestrasıyla çıkacak.

Festivalde çeşitli sürprizlerde yer alacak...