SAM-DER Müjdat Gürsu'yu andı

SAM-DER'in Müjdat Gürsu anısına düzenlediği '19 Mayıs Futbol Turnuvası' Pazartesi günü oynanan final müsabakası ile sona erdi. Törene protokol üyeleri, Müjdat Gürsu'nun ağabeyi Müfit Gürsu ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SAM-DER Müjdat Gürsu'yu andı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Fenerköy’de doğup yine burada futbola başlayan ve daha sonra Samsunspor’a transfer olarak burada çeşitli başarılara imza atan; 1994 yılında da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Milli Futbolcu Müjdat Gürsu, SAM-DER tarafından düzenlenen 19 Mayıs Futbol Turnuvası ile anıldı.

SAM-DER’in Müjdat Gürsu tesislerinde düzenlediği “19 Mayıs Futbol Turnuvası” Pazartesi günü oynanan final müsabakası ile sona erdi. Düzenlenen final programına İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ile 3. Bölge Milletvekili Adayı Hakan Bahadır ve parti yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı’nı temsilen Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve yöneticileri, Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Özkök, Müjdat Gürsu’nun ağabeyi Müfit Gürsu ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

Final maçının bitimiyle birlikte siyasi parti temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu ve İlçe Kaymakamı Faruk Bekârlar kürsüye gelerek konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından da ödül törenine geçildi.  Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verildikten sonra, İlçe Kaymakamı Bekârlar ve siyasi parti temsilcilerine de plaketleri sunuldu. Ödül töreniyle birlikte program sona erdi.