Alçi bir kez daha ikaz etti

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, mahallesindeki caddelerde boy gösteren araçların park sorununa bir kez daha değinerek, uyarıda bulundu.

Alçi bir kez daha ikaz etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, mahallesindeki caddelerde boy gösteren araçların park sorununa sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Özellikle Kiptaş 1 Sitesi ile Enginkent arasındaki yol ve Silivri Stadyumu önündeki Müjdat Gürsu Caddesi üzerinde araçların yoğun parklanması sonucu trafik akışı ve insanların can güvenliği de tehlikeye düşüyor.
Kiptaş 1 Sitesi önündeki yol aynı zamanda sürücü adayları eğitim güzergâhı olması sebebiyle burada park eden servis araçları, TIR ve kamyonlar sürücülerin zor anlar yaşamasına sebep oluyor.

Kaldırımlar karanlık, yollar güvensiz
Müjdat Gürsu Caddesi üzerinde özellikle yolun Silivri Stadyumu tarafında da akşam saatleriyle birlikte servis şoförlerinin araçlarını buraya park etmesi sonucu yolun yayalar için ayrılmış kısmı aydınlatmadan mahrum kalıyor. Kaldırımların karanlık olması sebebiyle çekinen vatandaşlar da yolun araçlara ayrılmış kısmını tercih ediyor. Bu durum da hem yayaların hem de sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürüyor.

Muhtar Alçi’den bir ikaz daha
Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi de bu konuda geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı üzerinden “Servisçi ağabeylere duyurmuş olalım…” diyerek bir uyarıda bulunmuştu. Geçen süre boyunca değişen bir şey olmamış olacak ki Alçi bugün de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.
Yetkilileri kendine has hicivlerinden biriyle göreve davet eden Alçi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Göz yummak nasıl içinize siniyor?”
“Şimdi mübarekler Kiptaş 1 ve Enginkent arasındaki cadde aynı zamanda sürücü adaylarının en yoğun olduğu alandır bu Caddeye servis araçları kum kamyonu TIR vs. park etmek ya da park etmesine göz yummak nasıl içinize siniyor. Aynı şekilde Müjdat Gürsu Caddesi üzerindeki servis araçların çokluğu kaldırımları natekin hale getirmiştir. Bu konuyla ilgilenecek birimler İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarım İlçe ya da Mal Müdürlüğü olduğunu mu düşünüyorsunuz…”