Bu ay Dolunay burçları mutlu ediyor...

Mutlu, huzurlu ve aşık olmak için Kasım ayı tam zamanı...

Bu ay Dolunay burçları mutlu ediyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Burcu:

Kasım Ayında ortak parasal işlerinizin üzerine eğilecek, karşınıza gelecek olan fırsatlarla büyüyebileceksiniz sevgili Koçlar. Etrafınızda olup biten olaylarla hayatın döngülerini farkedeceğiniz, yaşamı değişik gözlerle göreceğiniz, ruhsal konulara daha fazla eğileceğiniz bir ay sizi bekliyor.

07 Kasım itibarıyla ruhsal ve mistik konulara olan eğiliminiz artabilir. Ortak parasal değerlerinizi, harcamalarınızı arttırmanın yollarını bulabilir, kuracağınız güzel ilişkilerle değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 13 ve 16 Kasım bu anlamda sizi destekliyor.

18 Kasımda oluşan Yeniayla birlikte parasal konularda önemli adımlarınızı devreye sokabilirsiniz. Miras, kredi, vergi konularında önemli adımlar atılacaksa, bu yeniayı kullanın.

19 Kasım hem özel ilişkilerinizde, hem de ortaklı işlerinizde enerjinizi iyi kontrol etmeniz gereken tarihlerden.  Bazı engeller, güç çekişmeleri, mücadeleler bu alanlardan gelebilir.

22 Kasımdan sonra seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuk, ticaret konuları öne çıkmaya başlayacak.

28 Kasımda seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuk, ticaret konularında önemli bir işin yükümlülüğü sizi zorlayabilir. İşlerinizi iyi organize ederseniz altından rahat kalkarsınız.

Boğa Burcu:

Kasım  ayında özel hayatınız adeta çiçek açıyor. İş ve sağlık alanlarınızdaki zorlanmaları bile gölgede bırakacak olumlu etkileriniz yüksek sevgili Boğalar.

03- 09- 13-16 Kasım tarihlerini bir kenara not edin. Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacağınız gibi, hayattan alacağınız tatminin yüksek olduğunu göreceksiniz. Fırsatlarınız artacak. Teklifler karşınıza gelebilir.

14 Kasımda, arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeniz gerekiyor. Bu süreçte arkadaşlarınızla olan parasal konuşmalarınıza da dikkat etmeniz gerekebilir.

18 Kasım’daki Yeniay da özel hayatınızda almanız gereken kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Her tür yeni başlangıç, yeni adımlar için ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde destekleneceksiniz.

21 Kasım ve sonrasında kendinizi daha çok ortak parasal işlerinize verebilirsiniz. Hayatınızı derinden etkileyecek bir insan karşınıza gelebilir. Etrafınızda olup biten olayları daha farklı bir şekilde algılayacaksınız.

28 Kasım da parasal sorumluluklar önem kazanıyor. Hayatınızla ilgili bir borcun altına girmek, belki de işinizi daha fazla geliştirmek için bir parasal sorumluluğun altına girmek önem kazanabilir. Aynı zamanda birçok konuda, hem parasal hem ruhsal konularda sorumluluk almaktan kaçınmayacaksınız. Bakış açınızın dar olmamasına özen gösterin, negatiflikten kaçının ve karşınıza güzel fırsatların çıktığını bilin lütfen.

İkizler Burcu

Kasım ayında iş fırsatlarınız devam ediyor sevgili İkizler. Başkaları için çalışacak ve karşınıza gelecek olan iş fırsatlarının hayatınızı geliştirdiğini göreceksiniz.

07 Kasım itibarıyla iş yapmayı seveceksiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, uyumlu ortaklıklar çıkarabilirsiniz. Sağlığınızda kilo alımına meyilli olacaksınız, özellikle günlük hayatınızın ritmini bozacak işleriniz üstünüze geldikçe kendinizi yemek yemeye verebilirsiniz. 13-16 Kasım da iş alanlarınızda güzel sanatsal veya kreatif teklifler karşınıza gelebilir. Keyfiniz yüksek olacak.

Önemli iş ortaklıklarında sıkıntılı gününüz 14 kasım. Kararsızlıklarınız ve kafa bulanıklarınızı neyse ki birkaç gün üzerinizden atmasını bileceksiniz.

Özel ilişkilerinize, evliliğe ve her tür ilişkinize dair önemli kararlarınızı 18 Kasımdaki yeniay ve sonrasında vermelisiniz. Taşınma işiniz varsa, eşinizin hayatında önemli değişimler için karar almanız gerekiyorsa, danışmanlık almak istiyorsanız bu alanlarınız bu yeniayla birlikte aktive olacak.

28 Kasım da özel hayatınızda  önemli sorumluluklar üstleneceğiniz, partnerinizin ve eşinizin hayatındaki sorumlulukları, kendi hayatınızın üzerinde hissedeceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz.

Yengeç Burcu:

Kasım da aşk başkadır lafı sizin için söylenmiş sevgili yengeçler. Hayata aşkla, keyifle baktığınız bu dönemde, enerjinizi ailenize karşı kullanacaksınız. Evinizin güvenliğini kasım ayında ihmal etmeyin.

07 Kasımdan sonra aşkınızla, çocuğunuzla olan bağlantılarınızı arttırıyorsunuz. Sevginizi karşı tarafa gösterebileceğiniz bir dönem. Aranızdaki sorunları çözmek ve bir anlaşmaya varmak için bu 3 haftalık dönemi kullanın.

13-16 Kasım’da bir çıkma teklifi aşk hayatınızı güzelleştirebilir. Çocuğunuz varsa onun hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir. Şans oyunlarında, riskli işlerde fırsatlarınız yüksek görünüyor.

14 Kasımda dış ortamlardaki işlerinizde ve seyahatlerinizde dikkatli olun. Onun dışında işinizde bu ayın 2. Yarısı daha şanslısınız.

Bir iş başvurusunda bulunduysanız, yeni projeye başlayacaksanız, iş değişimi yapacaksınız 18 Kasım daki yeniayı bekleyin ve sonrasında harekete geçin. Sağlığınızla ilgili kararlar için de bu yeniayı kullanmalısınız.

17-25-28 Kasım iş sorumluluklarınızı arttıracak, bir yandan da bu işlerin altına girmekten hiç çekinmeyeceksiniz. Özellikle 28 Kasım’da sorumluluklarınızın bakış açınızı aşağıya çekmesine izin vermeyin, negatif enerjilerden, düşüncelerden uzak durun, sağlığınıza dikkat edin.

Aslan Burcu:

Kasım ayında huzuru ve mutluluğu ailenizde, yuvanızda bulacaksınız sevgili Aslanlar. Yuvanızın büyümesi, bolluklu ve bereketli bir ay geçirmenize neden olacak.

07 Kasım ve sonrasında, evinizi güzelleştirmek isteyebilirsiniz. Boya, badana, tadilat, tamirat isteğiniz yüksek olabilir ama venüs akrep burcunda rahat bir konumda olmadığı için bu alanlarda bazı sıkıntılarla karşılaşma olasılığınız olabilir.

13 kasım da emlak konusunda, yerleşimle ilgili konularda bir teklif karşınıza gelebilir. Ailenizdeki insanların yaşamındaki güzel gelişmelerin sizi de mutlu ettiğini göreceksiniz.

Eviniz, yuvanızla ilgili yeni kararlarınızı ve uygulamalarınızı 18 Kasım daki yeniayda devreye sokun. 19 Kasımda yakın çevrenizle işlerinizde bazı güç çekişmelerine hazırlıklı olun.

22 Kasımdan sonra eğlenceli konu ve olaylar önem kazanmaya başlıyor. Çocuğunuzla daha çok vakit geçireceksiniz, aşk hayatınızda kendinizi daha fazla önemseyeceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylar, riskli işler içinde kendiniz bulma arzunuz her zamankinden daha yüksek çalışabilir.

28 Kasım da çocuk ve aşk hayatınızın önemli sorumluluklarına odaklanacaksınız. Bunlar bu yılın son görevleri sevgili Aslanlar.

Başak Burcu:

Kasım ayı ticari becerileriniz yüksek akarken kazançlarınız konusunda 04 kasıma dikkat edin. Anlık davranışlarınızla ticari ilişkilerinizi zedeleyebilirsiniz. Bir yandan da yakın çevrenizle olan bağlantılarınız bu ay güçlü akacak. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, sosyal medya işlerinizde şans sizin için akabilir sevgili Başaklar.

Aile hayatınızda ev alım, satım, arazi alışverişleri, arsa alımı gibi konular 05 Kasımdan sonra hız kazanabilir. Ev hayatınızı yakın plana alma, evle ilgili planlar içine girme, aile arasında önemli konuların konuşulması, bir ev alımına, satımına odaklanabilirsiniz. Aile büyüklerinizle iletişiminizin artması önünüzdeki 15 günlük dönemde sıkıntılarınız varsa bunların giderilmesinde önemli rol oynayabilir.

07 Kasım ve sonrasında yakın çevrenizdeki insanlarla bağlarınız güçlenebilir. Öğrenmekten, keşfetmekten mutluluk duyabilirsiniz. Yakın çevrenizde, iletişim halinde olacağınız kadınlarla ilişkilerinizde baskıcı ve yönlendirici olmamaya çalışın.

13 Kasım’da çok güzel bir iş fırsatı yakın çevrenizden gelebilir. Satışa, tanıtıma veya reklama yönelik işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın hayatındaki güzel fırsatlar sizi de mutlu edebilir.

14 Kasım da gözünüzü dört açın, bugüne satış, alış işlemlerinizi denk getirmeyin ama 17 kasım ı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

18 Kasımdaki yeniay ev, aile yuvanızla ilgili her tür başlangıcı  yapacağınız bir yeniay. Yerleşimle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. Bu Yeniay zamanında yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli konuşmalar yapabilir, ailenizden sevdiğiniz bir insanın sorumluluğunu ve yükümlülüğünü üstlenmek üzere konuşmalar içinde olabilirsiniz.

22 Kasım itibarıyla kendinizi aile hayatınıza vereceksiniz. Bu alanda önemli sorumluluklar 28 Kasım’da devrede olabilir. Ailenize ve yapılması gerekenlere bu dönemde arkanızı dönmeyin. Sorumlulukların sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Terazi Burcu:

Kasım ayında girişimlerinizin dışında, harekete geçtiğiniz konuların da karşılığını göreceksiniz sevgili Teraziler. Maddi konularda en şanslı burçlardan biri olarak bu ay istediğiniz sonuçları alacaksınız.

07 Kasım ve sonrasında para getirileriniz hızlanırken diğer yandan kendiniz için yapacağınız harcamalarda aynı şekilde hızlanabilir sevgili Teraziler.

13 Kasım bir para işi, teklifi sizi çok mutlu edecek. Bir paranızı yatırıma dönüştürecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize bir para geçebilir. Yalnız 14 Kasım da ticari konularda yanılgılara açık olabilirsiniz, gözünüzü dört açın.

18 Kasım’daki Yeniay, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda önemli olacak. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında vermeniz gereken kararlar varsa bu Yeniay’da devreye sokabilirsiniz. Aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarından birinde çalışıyorsanız bu alanlardaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokun.

22 Kasım itibarıyla yakın çevrenizle olan konulara kendinizi kaptıracaksınız. Hızlı bir dönem ve yerinizde durmak istemeyebilir, kısa vadeli yolculuklar yapabilirsiniz.

28 Kasım da önemli bir sorumluluk üstleneceksiniz. Bu sorumluluk yakın çevrenizden bir insanın, akrabanızın veya kardeşinizin sorumluluğu olabilir veya bir eğitimin sorumluluğu devrede olacak.

Akrep Burcu:

Kasım ayında sosyalliğiniz artmaya başlayacak ve kendinize olan güveninizi daha etkili bir şekilde kullanacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Enerjinizde azalmalar oluşabilir ama karşılaşacağınız fırsatların sizi hareketlendirdiğini görebilirsiniz.

07 Kasımdan sonra görüntünüze önem verecek, önemli değişimler için harekete geçeceksiniz. Kendinizi beğeneceğiniz ve başka insanlara beğendirmek isteyeceğiniz bir dönem. 13 Kasımda hala biriyle karşılaşmadıysanız aşk fırsatlarınız devam ediyor. Bir yandan da hayatınızı değiştirecek bir para işi, önemli bir teklif karşınıza gelebilir.

13-16-17 Kasım 5 yıldızlı günler. Her tür işinizde, iletişimsel konularda başarı sağlayabilirsiniz.

18 Kasım daki yeniay her tür girişimleriniz ve adımlarınız için sizi destekliyor. Büyük girişimleriniz ve kararlarınız varsa bu tarih sonrasında yapmaya çalışmalısınız.

Kasım sonunda kazançlarınıza odaklanacaksınız. 25- 28 Kasım sorumluluklarınız artıyor sevgili Akrepler. Parasal konularda daha sorumlu, daha keskin ve daha bilinçli olacaksınız. Herşeye tek taraflı bakmamak bu dönemde önemli olsun.

Yay Burcu:

Kasım ayı biraz geri planda durmanız gereken ve sağlığınızı hiçbir şekilde ihmal etmemeniz gereken bir ay sevgili Yaylar. Kasımın ilk haftası aile hayatınızda fedakârlıklarınız, yardımseverliğiniz ön plana çıkabilir.

07 Kasım itibarıyla sosyalliğinizde artık biraz çekilmeler oluşabilir. Bir yandan kimliğinizi sosyal ortamlarda göstermek isteyeceksiniz ama hayatın anlamını sorgulamak, bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymak, işlerinizi geri plandan yürütmek de isteyebilirsiniz. Kalabalık ortamlarda olsanız bile kendinizi yalnız hissedebilirsiniz ya da orada tanıştığınız bir insanla gizli saklı bir ilişki içine girmeniz de mümkün olabilir.

18 Kasımdaki yeniay’da diğer burçların aksine önemli konulara, girişimlere girmemelisiniz sevgili Yaylar. Bu dönem henüz planlarınızı oluşturmaya başladığınız bir dönem. Bu yeniayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanmalısınız. Ruhsal açılımlar, psikolojik destek ve yardımlar, bilinçaltı düzenlemeleri anlamında destekleneceksiniz.

22 Kasımdan sonra artık kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlayacak. Gezmek, dolaşmak, kendi ihtiyaçlarınıza ve yapacaklarınıza vakit ayırmak önem kazanıyor.

28 Kasım tarihinde sağlığınız, fiziki görünümünüz veya hayatınızla ilgili önemli bir sorumluluk devreye giriyor. Önemli bir parasal sorumluluğun altına girebilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Kasım ayında sosyal çevrenizdeki hareketlilikler özel hayatınızda biri yoksa aşkı ve fırsatları karşınıza getirebilir sevgili oğlaklar. Dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir dönemdesiniz. Hayatınızda biri varsa sıkılganlıklar, çabuk tepki vermelere 04 Kasımdaki dolunay da dikkat edin. Aşk hayatınızda önemli sonuçlanmalar, kararlar bu Dolunay önemli olacak. Sevdiğiniz insana, özel ilişkilerinize daha fazla eğilmelisiniz. Bir yandan da hayatınızda biri yoksa aşk sizi bulabilir. Çocuğunuz varsa bu  konular da gündemde olcağı için sıkışık bir program içerisine girebilirsiniz.

Dolunaydan sonra bir ayrılık kararı aldıysanız çevreniz ve arkadaşlarınız sizi hiç yalnız bırakmayacak. 07 Kasımdan sonra dışarıda ve insanlarla içiçesiniz. Aklınız işinizde ve yaşadıklarınızda olabilir.

09-13 Kasım arkadaş ortamlarınızdan veya yeni tanışacağınız insanlardan önemli tekliflerle karşılaşabilirsiniz. 16-17-21 Kasım tarihlerinde de çevrenizi kullanacak ve gücünüzü göstereceksiniz.

18 Kasım’daki Yeniay sosyal çevrenizi baştan yapılandırmak, yeni ortamlardan fayda sağlamak, geleceğinizi, ideallerinizi ilgilendiren işlerinizi başlatmak adına faydalı bir yeniay olabilir.

22 Kasım itibarıyla artık biraz geri planda durmak sizin için önem kazanıyor. Bu süreçte önemli girişimde bulunmamamlı ve  kararlar almamalı riskten kaçınmalısınız. Gizli düşmanlıklar, kıskançlıklara karşı hazırlıklı olun. Bu dönemi, senenin bir değerlendirmesi olarak görün. Plan yapın, program yapın ama yine de henüz harekete geçmeyin. Geçmişle alakalı olayların, daha önce fark edemediğiniz konuların su üstüne çıktığını fark edebilirsiniz. Yine bu tarihten  sonra sağlığınıza dikkat etmek, vitaminlerinizi ihmal etmemek, takviyeler yapmak yerinde olacak. Enerjinizin düşük olduğu bir döneme giriyorsunuz.

25-28 Kasım’da geri planda durulacak işler, plan ve projeleriniz için çok fikirler, gelişmeler, fırsatlar karşınıza gelecek. Bir yandan da bu kadar güzel gelişmeler yaşanırken hayata biraz sıkıcı, biraz dar ve karamsar bakabilirsiniz. Belki de başka insanların sorumluluklarını üstlenmek ve kaderinizin şu sıralar elinizde olmaması sizi biraz zorluyor olabilir.

Kova Burcu

Kasım ayı sizin için en önemli aylardan bir tanesi. Muhteşem etkileriniz var ve siz kimseyi düşünmeden kendi hedeflerinize odaklanarak yolunuzda ilerliyorsunuz. Hayat size gülümsüyor sevgili Kovalar. Uzun zamandır hakettiğiniz başarının kapısı bu ay açılıyor…

07 Kasım ve sonrasında kariyer alanlarınızda iyi ilişkiler kuracağınız bir dönem başlıyor yalnız tutkulu ve yönlendirici yapınızla bazı ilişkileriniz zarar görebilir. İşinizde ve kariyerinizde bir konuda çok ısrarcı olmayın.

13 Kasım iş hayatınızda harika ilişkiler kuracak, çok özel teklifler alacaksınız. Patronlarınızdan veya sizden daha yüksek makamda bulunan insanlardan göreceğiniz iltifatlar, güzellikler başarılarılarınızı daha da arttıracak. Karşınıza bir teklif gelebilir.

18 Kasımda oluşan Yeniay’la birlikte karşınıza gelecek olan teklifleri değerlendirmenin tam zamanı. Yenilikler ve büyük adımlar için destekleneceksiniz. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.

25 Kasım’da sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla veya  grupsal işlerinizde iletişimsel konularınız hızlanıyor. Onlarla güzel, esnek planlar içinde olacaksınız, iletişiminiz artacak, bir yandan da ilişkilerinizde bu esneklik ve farklılık güzel sonuçlar almanıza neden olacak.

28 Kasım’da bir sorumluluk devreye girecek. Bir arkadaşınızın, sosyal çevrelerde sosyal bir aktivitenin veya  organizasyonun sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Bu tarihte bakış açınız keskin ve net olabilir ve olayları biraz negatif algılayabilirsiniz.

Balık Burcu:

Kasım ayı eğitim konularınız, yabancılarla yapılacak işler, seyahat, iş görüşmeleri, toplumsal konular anlamında çok şanslı bir ay. Kendinizi bu alanlarda gösterecek fırsatları hem yaratacaksınız hem de bu fırsatlar içinde yer almasını bileceksiniz. 03-09-11-13 Kasım da şans rüzgarını arkanıza alacak, istediğiniz gibi eseceksiniz.

07 Kasım ve sonrasında seyahat etme isteğiniz artabilir. Değişik insanlar, yerler, kültürler ilginizi çekecek. Daha az tanıdığınız insanlarla kuracağınız ilişkiler önem kazanacak ama zaman zaman yönlendirmeci tavırlarınızla bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Eğitim hayatınızda da destekleneceksiniz.

09 Kasım güçlü, otoriter, kendi alanında tanınmış insanlar yaptığınız işlerde sizi destekliyor. Onlardan yardım alabileceğiniz gibi aynı şekilde onlarla bir ortaklık içine de girebilirsiniz ve bu ortaklığınızı da uzun vadeli, kalıcı işlere taşıyabilirsiniz.

13 Kasım’da karşınıza gelecek olan bir iş, eğitim veya medya fırsatı yüzünüzü güldürebilir. 14 Kasımda kararsızlıklarınız yüzünden kafanız karışık olabilir, önemli kararlarınızı bugüne denk getirmeyin, seyahatlerde unutkanlıklara karşı dikkatli olun.

18 Kasım daki yeniayla birlikte seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuk, ticaret adımlarınızdaki kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.Bu alandaki başlangıçlarınız ve gelecek kararlarınızı uygulayın.

28 Kasım’da kariyerinizde önemli bir işin sorumluluğu altına gireceksiniz. Yine ailevi sorumluluklar bu dönemde karşınıza gelebilir. Sorumluluklardan kaçmayın.