Bugün burcunuz sizin için ne diyor?

Her gün acaba bugün burcum ne diyor diye merak ediyorsanız sizin için hazırladıklarımızı okumadan güne başlamayın...

Bugün burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26 Eylül 2017 Salı Koç Burcu

Yabancılar ile ilişkileriniz giderek gelişiyor. Farklı yaşam biçimleri ve kültürler ilginizi çekecek. Yaşam felsefenizi değiştiriyorsunuz ve olaylara daha iyimser açıdan bakacaksınız. Özellikle burcun ikinci on günlük devresinde doğmuş olanlar bugün kendilerini iyi hissedecek ve olaylar karşısında rahat bir tavır içinde olacaklar. Kendinizi bazı açılardan şanslı hissedebilirsiniz fakat şansınızı iyi kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. İsteklerinizin değiştiği bir dönem ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başaracaksınız.

26 Eylül 2017 Salı Boğa Burcu 

Duygularınızı denetlemeniz pek kolay olmasa bile daha sabırlı ve anlayışlı davranacaksınız. Bu arada karşılaştığınız bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Özellikle daha önce isteğiniz her ne var ise, bu isteğinizin gerçekleşmiş olması sizi memnun etmeyebilir ve isteğiniz tamamen değişmiş olabilir. Kendinizi kararsız hissettiğiniz bir dönemdesiniz bunun gerilimini yaşayabilirsiniz. Bu arada yapmanız gereken işleri ihmal etmeyin ve sağlığınıza özen gösterin. Sevdiğinize karşı biraz daha anlayışlı davranmanız gerekiyor. Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

26 Eylül 2017 Salı İkizler Burcu 

Duygusal ve alıngan olabilirsiniz fakat hareketli bir gün geçirecek ve böylece kendinizi iyi hissedeceksiniz. Çok çeşitli ortamlara girebilir ve katılacağınız seminerler ve organizasyonlarda saygın kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Bu arada geçmişte yaşadıklarınızı ve içinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilirsiniz. Şimdiye kadar farkında olmadığınız bazı ayrıntılar dikkatinizi çekecek. Duygularınız derinleşebilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde sevdiklerinizin ilgisi ve arkadaşlarınızın daveti ile duygularınız değişecek.

26 Eylül 2017 Salı Yengeç Burcu 

Kendinizle ilgili değişiklik yapmak için kuvvetli arzular duyuyorsunuz. Bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak. Atılım yapmak ve yeni girişimlerde bulunmak için harekete geçebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirecek gücü içinizde hissedeceksiniz. Özellikle burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar bugün daha sağlıklı ve güçlü hissedecekler kendilerini. Sağlık problemi olanların iyileşmeleri daha hızlı olabilir. Kafanızı karıştıran konulardan uzaklaşıp yapılması gereken pratik işler ile ilgilenin.

26 Eylül 2017 Salı Aslan Burcu 

Yabancılar, farklı kültürler, seyahatler ve yapmak istediğiniz organizasyonlar ile ilgilenebilirsiniz. Gelişmeler moralinizi yükseltiyor. Bu arada sorumluluklarınızın baskısını hissedebilirsiniz fakat olaylara bakış açınız değişiyor ve böylece rahatladığınızı hissedeceksiniz. Karamsar haliniz tamamen değişiyor ve baskı hissettiğiniz durumun şansa dönüştüğünü anlayacaksınız. Farklı çevrelerin bir arada bulunduğu organizasyonlara katılabilirsiniz ve hoş fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Her türlü zorluk ile başa çıkabilecek gücü içinizde hissedeceksiniz ve çevrenize de hissettireceksiniz.

26 Eylül 2017 Salı Başak Burcu 

Hareketli bir dönemdesiniz ve istekleriniz giderek artıyor. Bu arada isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Duygu ve düşünceleriniz biraz karışık olabilir fakat içinizden yükselen kuvvetli arzular isteklerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak. Planlarınızın tamamen dışına çıkabilir ve idealleriniz değişebilir. Başkalarının fikirlerini ve isteklerini pek önemsemeyecek ve dikkatinizi kendinize odaklayacaksınız. Kendi istediğiniz gibi yaşamak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz. Eski bildikleriniz ile yeni karşılaştığınız durumu gözden geçirebilirsiniz ve yeni atılımlarda bulunmak için hevesli olabilirsiniz.

26 Eylül 2017 Salı Terazi Burcu 

Bugün kendinizi daha rahat ve keyifli hissedeceksiniz. Yabancılar ile ilişkileriniz giderek daha keyifli olacak. Seyahatler, büyük organizasyonlar ve yabancı kültürler ile ilgilenebilirsiniz. Hayata ve olaylara bakış açınızı değiştirecek kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve hatta davranışlarınızı değiştirebilirsiniz. Sevdiğinizin ilgisi ve dostlarınızın desteğini alacaksınız. Böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Moralinizin yükseldiği bir dönem ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Sürprizler durum değiştirici olsa bile iyimser bir tavır içinde olacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz

26 Eylül 2017 Salı Akrep Burcu 

Bugün kendinizi güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Önemli kişilerin ilgisi ile karşılaşmak sizi etkileyecek. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamayın ve isteklerinizi gözden geçirin. Beklentileriniz çok fazla olabilir ve olaylara bakış açınız değişebilir. İlişkilerinize özen göstermeniz gereken bir dönemdesiniz ve sevdiğiniz ile aranızdaki ilişki yeni boyutlar kazanabilir. Şanssızlık gibi görünen bazı durumların şansa dönüştüğünü anlayacaksınız ve yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız.

26 Eylül 2017 Salı Yay Burcu 

Bugün alıngan bir tavır içinde olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara çok derin bakabilir ve görmüş olduğunuz detaylardan etkilenebilirsiniz. Eskiden saygı duyduğunuz kişiler ve kurumlar artık gözünüzden düşmüş olabilir. Ancak davranışlarınıza özen göstermeli ve sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Aslında şansınızın yükseldiği bir dönemdesiniz ve sizi destekleyen kişilere karşı dikkatli davranmanız gerekiyor. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız teklifler ve davetler sizi heyecanlandırabilir. Sevdiklerinizin ilgisi ve arkadaşlarınızın desteği ile moraliniz yükselecek.

26 Eylül 2017 Salı Oğlak Burcu 

Gelişmeler beklediğinizden daha farklı olabilir. Fakat güne istekli başlayacak ve kendinizi bugün güçlü hissedeceksiniz. Projelerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve harekete geçmek için çeşitli girişimlerde bulunabilirsiniz. Meydana gelen olaylar sizi zorlasa bile pratik bir tavır sergileyeceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir haber kafanızı karıştırabilir. Dedikodular ile ilgilenmeyin ve duyduklarınızın doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin.

26 Eylül 2017 Salı Kova Burcu 

Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirebilirsiniz. Ancak beklentileriniz ile meydana gelen olaylar birbirinden çok farklı olabilir ve anlaşmazlıklar çıkabilir. Karamsar ve gergin bir tavır içinde bulunmamaya özen gösterin. Meydana gelen olaylar hayata ve ilişkilerinize bakış açınızı değiştirebilir. Sevdikleriniz ile aranızdaki ilişki farklı boyutlar kazanacak ve korkularınızdan uzaklaştığınızı hissedeceksiniz. Kendinizi yabancı ortamlar ve saygın çevrelerde beklediğinizden daha iyi hissedeceksiniz ve böylece bakış açınızın değişmiş olduğunu anlayacaksınız. Sizi zorlayan durumun fırsata dönüşmüş olması isteklerinizi belirlemenize yardımcı olacak.

26 Eylül 2017 Salı Balık Burcu 

Nedenini anlamadığınız bir kaygı içinde olabilirsiniz ve kaybetme telaşını yaşamış olabilirsiniz fakat sabırlı ve dirayetli bugün yaşadıklarınızı ayrıntılı bir biçimde gözden geçirmeniz mümkün. Günün ilerleyen saatlerinde enerjiniz yükselecek ve yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayacaksınız. Bu arada beklentileriniz artıyor ve sabırsız bir telaş içine girebilirsiniz. Ancak kendinizi denetlemeyi başaracaksınız ve eski bilgilerinizi kullanmayı başaracaksınız. Geleneklerin önemli olduğunu düşünebilirsiniz ve sizi rahatsız eden durumu yeniden gözden geçirebilirsiniz.