Bugün ve yarın ay, akrep burcunda dolaşacak.

Sabah saatlerinde disiplinli ve kararlı bir tavır sergileyecek ve önceden planlamış olduğunuz işlerinizi büyük bir enerjiyle yapacaksınız, bugün önemsediğiniz kişiler ile ilgilenebilir ve değiştirmeyi arzu ettiğiniz bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz burcunuz size bugün neler söylüyor ?

Bugün ve yarın ay, akrep burcunda dolaşacak.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Aralık 2017 Perşembe Koç Burcu

Karşılaştığınız olaylar düşüncelerinizi ve duygularınızı derinleştirecek. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilir ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu sorgulayabilir, şimdiye kadar yaptıklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Düşüncelerin derinliklerinde kaybolmayın ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayın. Yoksa dalgınlık ve unutkanlıklar ortaya çıkabilir. Fakat yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve kafanızı karıştıran durumlar olsa bile kararlı davranmayı başaracaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde derinden etkileyici olaylar olabilir ve bilinçaltınız uyanabilir.

14 Aralık 2017 Perşembe Boğa Burcu 

Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Özellikle beslenmenize ve uykunuza dikkat etmelisiniz. Uykusuzluk, yorgunluk ve karamsar duygular yüzünden sağlığınız kolay bozulabilir. Nezle, soğuk algınlığı benzeri rahatsızlıklara kolay yakalanabilirsiniz. Özellikle boğaz bölgenize özen gösterin. Öğle saatlerinde duygularınız değişecek ve karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. Hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar için uygun zaman. Ayrıca sanatsal faaliyetler ve sanatçılar ilginizi çekecek. Hayal gücünüzü besleyen film ve kitaplar ile ilgilenebilirsiniz. Yaşantınızda köklü değişiklikler yapmanız mümkün.

14 Aralık 2017 Perşembe İkizler Burcu

Zihinsel ve fiziksel açıdan yükseldiğiniz bir dönemdesiniz. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandıracak ve hemen harekete geçeceksiniz. İlginç organizasyonlara ve çeşitli davetlere katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişiler ile arkadaş olabilir ve ilginç şeyler öğrenebilirsiniz. Özgür kişiler ve yaratıcılık gerektiren konularda uzman olanlar dikkatinizi çekecek. Ayrıca şimdiye kadar ilginizi çekmeyen konulara ilgi duyabilir ve eğitim programlarına katılabilirsiniz. Çeşitli seminerler ve kurslara ilgi duyacaksınız.

14 Aralık 2017 Perşembe Yengeç Burcu 

Sabah saatlerinde disiplinli ve kararlı bir tavır sergileyecek ve önceden planlamış olduğunuz işlerinizi büyük bir enerjiyle yapacaksınız. Önemsediğiniz kişilerle görüşebilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret gösterebilirsiniz. Öğlene doğru duygularınız değişecek ve dikkatinizi ideallerinize odaklayacaksınız. Karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü harekete geçirebilir ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Geleceğe yönelik hayaller kurabilir ve hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat dikkatinizi yükseltin ve güç mücadelesi yapmaktan kaçının. Radikal değişiklikler ve derinden etkileyici olaylar ile karşılaşabilirsiniz ve düşünceleriniz derinleşebilir.

14 Aralık 2017 Perşembe Aslan Burcu 

Bugün önemsediğiniz kişiler ile ilgilenebilir ve değiştirmeyi arzu ettiğiniz bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçebilirsiniz. Beslenme alışkanlığınızı, uyku düzeninizi veya gardrobunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Güzel görünmek ve sağlıklı olmak için kuvvetli arzular duyacak ve kendinizi disipline etmek için gayret göstereceksiniz. Bu arada kendinizi fazla zorlamasanız iyi olacak. Öğle saatlerinde duygularınız değişecek ve arkadaşlarınız ile haberleşeceksiniz. Bilgisayar teknolojisi ve yeni keşifler ilginizi çekecek.

14 Aralık 2017 Perşembe Başak Burcu

Sabah biraz gergin olabilirsiniz. Ilık bir duş alıp kendinizi rahatlatın. Sevdiğiniz kokular ve bitki çayları ile duygularınızı dengeleyebilirsiniz. İsteklerinizin zorlayıcı etkisi geriliminizi arttırıyor. Ancak sabırlı ve disiplinli davranarak yoğunlaşan duygularınız ile başa çıkabilirsiniz. Üstelik büyüklerinizin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. Önemsediğiniz kişilerin takdir ve desteği ile karşılaşmak moralinizi yükseltecek. Öğle saatlerinde duygularınız değişecek ve geleceğe yönelik hayaller kuracaksınız. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Güçlü ve etkileyici kişilere aşık olabilirsiniz.

14 Aralık 2017 Perşembe Terazi Burcu

Güne sakin başlayacaksınız. Fakat düşüncelerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz. Detayların önemli olduğu işler yapıyorsanız başarılı olacaksınız. Ayrıca gözden kaçmış veya unutulmuş bazı ayrıntıları tespit edecek ve özellikle gizlenmiş konuları ortaya çıkaracaksınız. Fakat şimdilik bunları kendinize saklayın ve aklınızdan geçenleri ortaya koymadan önce bir kez daha gözden geçirin. Yanlış anlamalar olabileceğini düşünerek davranın. Öğle saatlerinde karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak. İdeallerinizi değiştirmeniz mümkün.

14 Aralık 2017 Perşembe Akrep Burcu 

Yoğun duygularla güne başlayabilir ve yapılacak işlerinizi planlayabilirsiniz. Aslında önceden planlamış olduğunuz işleri yapmak için çok hareketli bir gün geçirmeniz mümkün. Bu arada sağlığınıza özen gösterin ve kendinizi çok fazla yormaktan kaçının. Bu arada sabırsız olabilirsiniz. Alıngan ve hassas haliniz öğlene doğru değişecek. Hayal gücü gerektiren alanlarda çalışmalar yapanlar için uygun vakit. Özellikle ideallerini gerçekleştirmek için dikkatini odaklamış olanlar başarılı çalışmalar yapabilirler. Mistikler ve gizemli kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

14 Aralık 2017 Perşembe Yay Burcu 

Eviniz veya iş yerinizle ilgili bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Şimdiye kadar uyguladığınız sistem ve düzenlemelerle ilgili değişikliğe zorlayan durumlar ortaya çıkabilir. Öğlene doğru alacağınız haberler ve karşılaştığınız olaylar duygularınızı ve hayal gücünüzü uyandıracak. Nedeni belirsiz durumlar ortaya çıkabilir ve bilinçaltınız harekete geçebilir. İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz fakat aceleci davranmayın ve olayların gelişmesini bekleyin. Günün ilerleyen saatlerinde çeşitli organizasyonlara katılabilir, hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

14 Aralık 2017 Perşembe Oğlak Burcu 

Sevgiliniz, çocuklar, kardeşler, eş veya arkadaşlarınız ile aranızda fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Fakat bugün sabırlı davranacak ve sorumluluk hissettiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Özellikle aile büyüklerinizin size ihtiyacı olabilir. Veya önemsediğiniz kişiler ile görüşmeler yapabilirsiniz. Bu arada dikkatinizi yükseltin ve sorunları büyütmeyin. Çözümleyici bir tavır içinde olursanız, sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Öğle saatlerinde karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandırabilir ve bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen kaygılar ve karmaşık duygular açığa çıkabilir. Sevdiklerinizin ilgisi duygularınızı dengelemenize yardımcı olacak.

14 Aralık 2017 Perşembe Kova Burcu 

Baskı duygusu yaratan durumlar ile nasıl başa çıkacağınızı planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve yakınlarınızın desteğini alabilir, ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Önemsediğinizin kişilerin davranışları düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak ve böylece düşünce tarzınızı değiştirmeyi başaracaksınız. Öğlene doğru sezgileriniz yükselecek ve hayal gücünüz harekete geçecek. Sanatsal faaliyetler ve sanatçılar ile ilgilenebilir, hayal gücünüzü besleyen konuları araştırabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde sürpriz karşılaşmalar olabilir. Kendinizi yenilemek için gayret göstermeniz gerekiyor.

14 Aralık 2017 Perşembe Balık Burcu 

Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için harekete geçebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeyi başaracaksınız. Sabah saatlerinde bilinçaltınızı harekete geçiren olaylar olabilir ve duygularınız yoğunlaşabilir. Fakat disiplinli ve sabırlı davranmayı başaracaksınız. Öğlene doğru haliniz değişecek ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Gizemli kişilerle karşılaşabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız derinleşecek ve mistik konular ilginizi çekecek.