Burçlara göre yılbaşı sürprizi...

İş güç derken, sevdiklerinize yeni yıl hediyesi almakta kararsızsanız haberimiz tam da size göre. Başaklara bir sanat eseri, terazi kadınlarına romantik hediyeler...

Burçlara göre yılbaşı sürprizi...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Burcu (21 Mart- 21 Nisan)

Koç burcu sabırsız bir çocuk gibi sabırsız ve acelecidir. Özellikle hediye paketine özen gösterin.

Koç Burcu Kadını: Kırmızı deri çanta, makyaj ve cilt bakımı ürünleri, şapka veya bere, en sevdiği taş pırlantadır minik pırlanta küpe veya yüzük hoşlarına bgidebilir.

Koç Burcu Erkeği: Spora düşkün koç burcu erkeğine tuttuğu takımın formasını ya da biletini, çakı , hesap makinası, evrak çantası veya ajanda alabilirsiniz.

Boğa Burcu (21 Nisan - 21 Mayıs )

Boğa burcu sevgilinizi mutlu etmek oldukça zordur. Bu espritüel insanlar en fazla değerli taşlardan hoşlanırlar.Her iki cinse verilecek hediyenin de şaşırtıcı ve unutulmaz bir yılbaşı hediyesi olmasına dikkat edin.

Boğa Burcu Kadını: Toprak ve pastel renklerine hayır diyemeyecek bu renklerde dar kesim bir bluz yahut kaban alabilirsiniz, güzel bir restourantda yemeğe çıkarabilirsiniz

Boğa Burcu Erkeği: Zengin gösteren aksesuarlar,kemer ve cüzdan,klasik, caz, opera veya rock konser biletleri iyi birer hediye olacaktır.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 haziran)

İkizler en sorunsuz hediye alabileceğiniz burçtur. Çocuksu yönü olan hediyeler seçmeyi göz önünde bulundurun. İletişim kurmaya ve iletişim araçlarına çok meraklıdırlar.

İkizler Burcu Kadını: Şık bir kalem seti ya da cep telefonu, bilgisayar gibi insanlarla sürekli iletişim içinde olmasını sağlayan şeylere bayılır, takı ve küçük bir deri sırt çantası,şık bir günlük defteri alabilirsiniz.

İkizler Burcu Erkeği: Kış aylarında şık bir deri eldiven, çok satan kitaplar, arabası için geniş açılı dikiz aynası veya içeceğini koymak için özel bir aksesuar hoşuna gidecektir.

Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)

Duygusal, sadık, yaratıcı ve yemeyi içmeyi seven yengeçleri şık ev hediyeleriyle mutlu edebilirsiniz. 

Yengeç Burcu Kadını: Kendisine pratik yemek tarifleri veren bir kitap, mutfak eşyası,İnci ve gümüş kolyeler, beyaz güller, gardenyalar ya da beyaz çiçekleri olan ev ve bahçe bitkileri yollayabilirsiniz.

Yengeç Burcu Erkeği: Profesyonel bir fotoğrafçıda çekilen siyah-beyaz fotoğrafınızı çerçeve içinde hediye edebilirsiniz, çalışma odası için eski bir yelkenli resmi bulabilirseniz, çerçeveletip verebilirsiniz.

Burçlara göre yılbaşı sürprizi

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Lükse ve gösterişe düşkün Aslan burçlarına hediye beğendirmek oldukça zordur. Onurlandırılmaktan hoşlanırlar. Pırıltılı, parlak ve kaliteli bir hediye seçmeye dikkat edin!

Aslan Burcu Kadını: Her şeyin en iyisini isteyen, özgüveni tam aslan kadınını en çok tek taş pırlanta yüzük ile mutlu edebilirsiniz. Orijinal parfümler, seyahat aksesuarları, kol saati, deri çanta ya da kristal aksesuarlar da yine aslan kadını için oldukça uygun bir hediye olacaktır. 

Aslan Burcu Erkeği: Kol saati, iddalı parfüm, deri satranç veya tavla takımı, şık kol düğmeleri ve nadir bulunan ev aksesuarları.

Başak Burcu ( 23 Ağustos – 22 Eylül)

Sağlığına ve hijyenine düşkün Başak burçları daha çok fonksiyonel hediyelerden hoşlanır. 

Başak Burcu Kadını: Hafif kokulu, şekerli, limon ve portakal esanslı parfümler,  çalışma masası için özgün bir aksesuar, eşarp ya da zarif bir şal alabilirsiniz.

Başak Burcu Erkeği: Çok parçalı bir puzzle seti,Başak erkeği okumayı çok sever, ona okuma lambası veya kitaba tutturulabilen minik pilli okuma lambalarından alabilirsiniz. Telefonla konuşurken ellerinin serbest kalması için yeni çıkan kulaklıklardan hediye edebilirsiniz. 

Burçlara göre yılbaşı sürprizi

Terazi Burcu  (23 Eylül – 23 Ekim)

Dış görünüşüne dikkat eden yakışıklı erkeklerin ve güzel kadınların burcu olan Teraziler; şıklığa ve gösterişe önem veriyor. Bu yüzden ne alırsanız alın hediyenin ambalajına özen gösterin.

Terazi Burcu Kadını: Şık bir masada, ahenkli ve güzel bir akşam yemeği sürprizi, ayrıca saç şekillendirme setleri, gece ayakkabısı,şarap, parfüm, spor gömlek de satın alabilirsiniz. 

Terazi Burcu Erkeği: Hoşlandığı grupları aklınızda tutup ona sevdiği CD’lerden alabilirsiniz. Klasik müzik, caz ya da rock konserlerine bilet alarak onu eğlendirebilirsiniz.

Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Hediye almayı seven Akrepler, gizemli ve şaşırtıcı hediyelerden hoşlanırlar. Sezgilerine önem veren Akrepler özel çaba gerektiren hediyeler hazırlanmasını ister. 

Akrep Burcu Kadını: Şık cüzdanlar, el emeğiyle yapılmış özel takılar, ahşap sanatlar, deri kıyafetler de ilgisini çekebilir.

Akrep Burcu Erkeği: Şık ve sade siyah bir güneş gözlüğü uygun olabilir. Deri bir ceket, cüzdan, evrak çantası, seyahat için el çantası veya kemer verebilirsiniz. 

Yay Burcu (23 Kasım- 21 Aralık)

Gezmeyi tozmayı ve yeni insanlar tanımayı seven Yaylara seyahati çağrıştıracak hediyeler alın. 

Yay Burcu Kadını: Pahalı takılar, fotoğraf makinesi, şık bir valiz, çanta, bavul, koşu ayakkabısı alabilirsiniz.

Yay Burcu Erkeği: Spor salonu üyeliği, spor ayakkabı, seyahat çantası, felsefe, tarih, kişisel gelişim kitapları en uygun hediyeler olacaktır.

Oğlak Burcu  (22 Aralık – 20 Ocak)

İşkolik, disiplinli, titiz, inatçı ve çalışkan oğlaklara çalışma hayatına yönelik bir hediye seçebilirsiniz. 

Oğlak Burcu Kadını: Markalı giysiler, saksı ve canlı çiçekler, ahşap dekorasyon malzemeleri, evrak çantası, ajanda, veya kalem alabilirsiniz. Tek taş yüzüktür. Kolye ve takı setleri de uygun diğer hediyelerdendir.

Oğlak burcu Erkeği: Romantik oğlak erkeği için ise özel kalem ve defter seti, kravat, kol düğmeleri, deri cüzdan, spor ve trekking malzemeleri, pahalı bir şişe şarap çakı ve çanta hediye edebilirsiniz.

Kova Burcu  (21 Ocak – 18 Şubat )

Kova burçları için farklı hediyeler bulmalısınız.

Kova Burcu Kadını: CD çalar ya da dijital video kamera,kitaplar, birlikte çekilmiş resimlerinizi koyacağınız gümüş bir resim çerçeve Giysi alacaksanız en son moda olanlarını tercih etmelisiniz. En uğurlu renkleri çivit mavisi, fuşya, kurşuni gridir.

Kova Burcu Erkeği: Yeni çıkan teknolojiler ve elektrikle çalışan her şey onu çok heyecanlandırır, Dizüstü bilgisayar ya da elektrikli bir masaj aleti, yeni bir bilgisayar oyunu alabilirsiniz. 

Burçlara göre yılbaşı sürprizi

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Romantik ve şehvetli balık burçlarını heyecanlandıracak bir hediye seçmeniz gerekir. 

Balık Burcu Kadını: Parlak ve özellikle açık turkuaz renginde bir eşarp, fular yahut benzeri bir aksesuar,parfümün banyo sabununu, vücut losyonunu alabilir, bulabildiğiniz en kaliteli banyo havluları ile birlikte hediye edebilirsiniz. 

Balık Burcu Erkeği: Müzik, sinema veya konser bileti hediye edebilirsiniz, Kişisel bakım setleri de alabilirsiniz.