Dolunaya dikkat !

Koç burcunun bu haftaya biraz düşük enerjiyle başlayacak ancak salı günkü Dolunay enerjiyi yükseltecek.

Dolunaya dikkat !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KOÇ BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Hafta başında biraz isteksiz enerjilerle haftanız başlıyor. Hemen Salı günü oluşacak Dolunay ile beraber hayatınızla ilgili, fiziki görüntünüzle ilgili önemli duygusal, hassas kararlar almaya meyilli olacaksınız. Duyacağınız bazı haberler kalbinizi hızlı çarptırabilir ve bu dönemde özel hayatınıza odaklanmışken daha fazla kendi hayatınıza ve yapacaklarınıza odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı zorlanmalarınız olacak. Çarşamba günü devreye girecek etkilerle bazı işlerinizde özellikle özel hayatınızda sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Sorumluluklarınız, ikili ilişkileriniz yada özel hayatınızda sevdiğiniz insanı anlamınız zorlaştırabilir yada ondan görmek istediğiniz ilgi ve alakayı göremediğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinize, ortaklaşa atılacak adımlara bu dönemde dikkat edin. Cuma günü sosyal çevrenizden alacağınız güzel desteklerle gelecekle ilgili konularda istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz ve kendinizi bu anlamda güçlü göreceksiniz.

BOĞA BURCU 24-30 EYLÜL HAFTALIK YORUMU

İş, hizmet ve sağlık ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşmiş durumda bu alanda atmanız gereken adımlarınız için fazlasıyla destekleyecek. Salı günü oluşan Dolunay, bir olayın iç yüzünü çıkartabilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız. Beklenmedik yerlerlerden gelen olaylar sizi hassas ve gergin kılabilir. Sağlığınıza bu dönemde dikkat edin. İşlerinizde gereksiz yere sağlığınızı zorlamayın ve bu dönemde sırlarınızı diğer insanlarla paylaşmayın lütfen. Aynı zamanda Çarşamba günü iş alanlarınızda uzakta beraber iş yaptığınız insanlarla sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Cuma günü daha rahat etkiler altında olacaksınız. Göz önünde buluncağınız ortamlarda hayatın sizi desteklediğini görecek, istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

İKİZLER BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Hayattan keyif aldığınız, aşkı, eğlenceyi düşündüğünüz ve daha çok özel hayatınıza odaklandığınız bir döngü içersindesiniz. Bu hafta özel hayatınızda güzel girişimler, güzel adımlar atılabilir. Salı günü oluşacak Dolunay, sosyal çevre alanlarınızı hareketlendirecek. Yeni gireceğiniz çevreceler, gruplardan yana önemli bir takım bilgiler karşınıza gelebilir. Bu dönemde özel hayatınıza odaklandığınız için arkadaşlarınız ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekiyor. Çarşamba günü parasal konularda bir takım sıkıntılar karşınıza gelebilir. Parasal sorununuz hayattan alacağınız keyfi kısacak. Haftasonuna doğru hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Uzak yerlerde alacağınız keyifli haberlerle geleceğinizi ilgilendirecek önemli işlerinizi değerlendirebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Yapılması gereken işleriniz, dış ortamlara bağlı işleriniz ile haftanız başlarken, Salı günü oluşacak Dolunay kariyer ve iş alanlarınızda hassas bir takım adımları karşınıza getirebilir. Ani kararlar devrede olabilir ve siz de bu karara göre şekillenmek isteyebilirsiniz. Aileniz ve kariyeriniz arasındaki dengeyi bu Dolunay’da etkin bir şekilde kullanmaya özen gösterin. Anne tarafı, anne ile bağlantılı ilgili konular bu Dolunay’da daha fazla gündeminize yerleşecek. Çarşamba günü aile ortamlarınızda özel hayatınızın sorumlulukları istediğiniz gibi şekillenmeyebilir. Aile büyüklerinizden bazılarından destek almadığınızı görecek, fikirlerinden yararlandığınız, tavsiye aldığınız aile büyüklerinizden bazılarından destek almadığınızı göreceksiniz. Cuma günü ise aile ortamlarınızda eviniz için yapacağınız harcamalar yada parasal adımlar kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacak.

ASLAN BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Diğer taraftan ortak parasal konular yine bu hafta başında kafanızı kurcalayabilir ama bütün bunların içersinden çıkma gücünü de kendinizde bulacaksınız. Salı günü gerçekleşen Dolunay, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, eğitimsel konularda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Siz daha çok kısa vadeli sorunlarla uğraşmak isterken, kendinizi büyük olayların içersinde bulabilirsiniz. Uzaktan akrabalarınızdan alacağınız haberler bu Dolunay’da sizi hassas kılabilir. Çarşamba gününe dikkat diyoruz! Eğer çalışıyorsanız, beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızda bir takım sıkıntı ve sorunlara açık görünüyorsunuz. İş sorumluluklarınız üzerinize gelebilir ve verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz sevgili Aslan’lar. Aynı şekilde karşı taraftan bu etkiyi gördüğünüzde sinirleriniz çok çabuk zıplayabilir. Haftasonuna doğru özel hayatınızdan alacağınız güzel desteklerle bu durum ve olayları aşmasını başaracak, özel hayatınızda güzel sonuçlarla karşılacaksınız.

BAŞAK BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Maddi konular, bu alanda yapılması gerekenler konuşmalar ve görüşmeler bu hafta da devrede olacak. Ve siz iş hayatınızda özellikle parasal görüşmelerde nasıl hareket edeceğinizi çok iyi bilecek ve fırsatlarınızı kendiniz yaratacaksınız. Hemen Salı günü oluşacak dolunay ortak bir paranın üzerine düşmenize neden olabilir. Bu dönemde bir para alacağınızla uğraşmak durumunda kalabiliriniz. Eşinizin, partnerinizin ya da ortağınızın parasal konularıyla ilgili hassas bi takım konu ve olaylar etrafınızda ceryan edebilir. Ya da bir miras elinize geçebilir. Stopaj, vergi, faiz gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ödeme ya da borçta çıkabilir. Yani parasal konular bu Dolunayda daha fazla hayatınızda ön planda olacak. Çarşamba gününe dikkat. Özellikle borsada yatırım yapıyorsanız riskli bir takım işleriniz varsa yatırımlarınızı yönlendirmek istediğiniz bir takım düşünceleriniz varsa Çarşamba günü hayat sizi desteklemeyecek. Aşk hayatınızın çocuklarınızın ve eğlence hayatınızın sorumlulukları parasal yönden belinizi bükebilir ya da siz böyle hissedip çok çabuk demoralize olabilirsiniz sevgili Başaklar. Haftasonuna doğru neyseki güzel sonuçlarla karşılaşma zamanınız gelmiş bulunuyor. Harekete geçmekten korkmayacak kendinize güvenecek olumsuzlukları olumluya çevireceksiniz.

TERAZİ BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Hafta başında yapılması gereken günlük rutin işlerinizin peşine düşeceksiniz. İşinizle ilgili konular ya da sağlığınızla ilgili alanlar daha fazla aktif olacak hayatınızda. Salı günü Koç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Özel hayatınızla ilgili önemli sonuçlarla karşılacağınız bir dolunay yaşayacaksınız. İkili ilişkilerde önemli adımlar atabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla beraber bir üst seviyeye geçme, nişanlanma, söz, evlilikle ilgili konularda önemli adımlar atma gibi konular devrede olurken, diğer taraftan eğer ilişkinizde sıkıntılar varsa, bu aralar kendinizi daha fazla düşündüğünüz için, ilişkinizle ilgili önemli kararlar alma arefesinde olacaksınız. Herhalukarda bu Dolunay'da eşinizin ya da partnerinizin hayatına daha fazla ilgi göstermeniz, kendi hayatınızla arasına bir denge kurmanız da önem kazanacak. Çarşamba gününe dikkat! Ev, aile, yuva alanlarınızda hayatın sizi desteklemediğini göreceksiniz. Yine aile büyüklerinizden bir insanın bazı konuşmalarınızda, bazı fikirlerinizde, hayat girişimlerinizde sizi desteklemediğini hissedebilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranızdaki sıkıntıyı çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Olumsuzluklardan uzak durun. Çünkü haftasonu özel hayatınızdaki güzel enerjilerle belki kendinizi dışarıya atarak, belki bir sportif faaliyette bulunarak, belki çocuğunuzun üzerine düşünerek hayatınızı istediğiniz noktalara çekmeyi de başaracaksınız.

AKREP BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Hemen hafta başında daha fazla geri planda durduğunuz işlerinizi planlayacak organize olacak ve bu işler için harekete geçeceksiniz sevgilli Akrep ve yükseleni Akrep olanlar. Aile hayatınızda verdiğiniz sözleri tutmanız ve bu sözleri yerine getirmeniz gereken haftalardan bir tanesi ve siz de bunun için harekete geçeceksiniz. Hemen Salı günü oluşan dolunay iş hizmet ve sağlıkla ilgili konularda önemli kararları karşınıza getirebilir. Kendinizi geri plana çektiğiniz önemli işlerle uğraşmak istemediğiniz bir dönemde iş hayatınızda karşınıza gelecek bir olay duygusal olarak ilginizi ve algınızı bu konulara çevirecek. Yine sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönem olduğunun da altını çizelim. Diğer taraftan bu hafta çarşamba günü dikkatli adımlar atmak gerek. Yakın çevre sorumlulukları fikirlerinizdeki ağırlık sorumluluklar hayattan alacağınız keyfi kısıtlayabilir. Yine bazı işlerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşmak düşündüğünüz kadar kolay olmayacak. Haftasonuna doğru huzuru ve mutluluğu ailevi ortamlarda bulabilirsiniz. Aileniz sizi harekete geçirebilir, ve yaşadığınız sıkıntı ve olumsuzlukları atlatmanız için iyi bir liman olabilir.

YAY BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Bu hafta sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla girişeceğiniz işler yapacağınız planların hız kazandığını ve devrede olduğunu göreceksiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Ve bu alanlarda harekete geçmek kolay olacak. Kısa vadeli planlara odaklanın, uzun vadeli planlardansa işinizi görecek sonuçların üzerine gitmek size kazandıracak. Salı günü oluşacak Dolunay, aşk hayatınızı tetikleyecek sevgili Yay'lar. Yani sosyal çevre konularınızın hızlandığı arkadaşlarınızla çok vakit geçirdiğiniz bu dönem eğer hayatınızda bi insan yoksa arkadaşlarınızın tanıştırmasıyla beraber hayatınıza yeni bir aşkın girdiğini görebilirsiniz. Ya da bu dönem çok fazla arkadaşlarınızın üzerine düşmüş olabilirsiniz. Özel hayatınızı aksatmış olabilirsiniz. Her halükarda neyle karşılaşırsanız karşılaşın iki taraf arasındaki dengeyi sağlamaya özen gösterin. Sanki bir tarafa doğru çekildiğinizi hissedeceksiniz. Ama dengeyi sağlarsanız bu dolunaydan etkin ve güzel bir şekilde yararlanacak ve fırsatları güzel bir noktaya çekebileceksiniz. Çarşamba gününe dikkat edin. Yine arkadaşlarınızla beraber yaptığınız işler varsa bu iş sorumlulukları parasal yönden sizi destelemeyecek. Bazı sıkıntılar ve sorunlar gözünüzde büyüyebilir. Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Desteklenmediğinizi hissedebilirsiniz. Bütün bunların geçici olduğunu bilin. Çünkü hafta sonuna doğru alacağınız güzel haberlerle hayata bakış açınız iyimser ve güzel olacak.

OĞLAK BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Bu hafta en çok kariyer ve iş konularına odaklı olmalısınız sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. Eğer çalışmıyorsanız, toplum önü konu ve olayların hayatınızda hızlandığını ya da ailenizde anne tarafıyla ilgili konu ve olayların hayatınızda aktif halde olduğunu görebilirsiniz. Bu hafta başında bir dolunay gerçekleşecek. Bu dolunay sizin ev aile yuva alanlarınızda uluşacak sevgili Oğlaklar. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda hassas bir takım kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar hızlı kararlar olabilir. Tam da kariyerinize kanalize olmanız gerken bir dönemde başınıza gelecek olan bu kararlar sizi biraz zorlayacak. Bu dönemde hem işiniz hem de aileniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya özen gösterin. O zaman bu dolunaydan etkin bir şekilde faydalanabilirsiniz. Çarşamba gününe dikkat etmekte fayda var. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda işinizde ve kariyerinizde güçlü insanlardan aradığınız desteği görmek kolay olmayacak. Çabuk demoralize olabilirsiniz hayatın sizi desteklemediğini düşünebilirsiniz sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Bu sorumluluklar yüzünden işinizde istediğiniz gibi kendinizi gösteremeyebilirsiniz. Neyseki bu etkiler uzun sürmeyecek. Haftasonuna parasal konularda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız.

KOVA BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Hayatan keyif aldığınız bir döngü. Eğitimsel konuların ön plana çıktığı, ister eğitimci olun ister olmayın bir şekilde hayatın bilgilerin topladığınız ve hayata farklı gözlerle baktığınız bir döngü içerisindesiniz. Ve hayatın sizi geliştirdiğini hatta iyi noktalara çektiğini de farkediyorsunuz. Hemen bu salı günü oluşacak dolunayla beraber, bu dolunay iletişimsel konularınızı hızlandıracak. Büyük olaylar ve büyük konularla uğraşmak gibi ve keşfetmek istediğiniz bir döngü içerisinde bu dolunayda algınızı yakın çevrenizde olup bitene çevirmek zorunda kalacaksınız. Akrabalar, kardeşler, kuzenler, komşular, yakın dostlar, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatıyla ilgili duygusal ve hassas kararların bu dolunayda karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Yine iletişime dayalı bilgisayara dayalı işlerinizin de hızlanması ve bu alanlarda önemli duygusal sonuçların devreye girmesi de söz konusu olacak. Bu hafta en fazla dikkat etmemiz gereken günlerin başında Çarşamba günü geliyor. Yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa, seyahate gidecekseniz, önemli bir iş görüşmesi yapacaksanız, hayatın sizi desteklemediğini göreceksiniz. Aniden ortaya çıkacak bir takım olaylar, istediğiniz sonuçları almanıza engel olabilir. Hayat bana karşıymış gibi bir hissiyat içerisinde bulunabilirsiniz. Ama bu durum geçici. Bu dönemi daha sakin, daha olumlu atlatmaya özen gösterin. Çünkü hafta sonu devreye giren etkilerle, hayatınızın kontrolünü yeniden elinize alacak, hareket etmek istediğiniz konularda, hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz.

BALIK BURCU 24-30 EYLÜL ARASI HAFTALIK YORUMU

Duygusal iniş çıkışlarınız bu hafta başında yüksek görünüyor. Bazı kararsızlıklarınız gün içinde sizi zorlayabilir. Yine de bazı konularda özellikle paraya dayalı işlerinizde güzel sonuçlarla karşılaşacağınız bir hafta başı yaşayacaksınız. Hemen salı günü gerçekleşecek dolunay maddi konularda hızlı kararları karşınıza getirecek. Elinize bir para geçebilir. Paranızı aniden hızlı bir şekilde farklı bir alan değerlendirmek isteyebilirsiniz. Cebinize girecek olan parayla ilgilenmek, bu dolunayda ön planda olacak ve aniden oluşacak olaylar karşısında dengeyi iyi sağlamaya özem gösterin. Eşinizle eğer parasal bir bağlantınız varsa konuşmalarınızda beraber hareket etmeye ve beraber kararlar almaya çalışın. Bu haftanın en sıkıntılı günlerinden bir tanesi Çarşamba günü. Maddi konularda gelecekle ilgili sorumluluklarda hayatın sizi desteklemediğini görebilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla beraber girişeceğiniz bir takım işlerinizde parasal olarak istediğiniz destekleri bulmamak ya da istediğiniz parayı alamamak gibi etkilerinize karşı dikkat edin. Daha önceden borç verdiyseniz borcunuzu almayı düşünüyorsanız bu dönemde unutun. O yüzden kimseye borç vermeyin ve borç almamaya çalışın. Haftasonuna doğru hayat sizi destekleyecek. Geri planda durduğunuz konularda daha büyük açılımlar yakalayacaksınız. Özellikle yurtdışı bağlantılı işleriniz varsa haftasonunda bu işlerinizde güzel bir ivme devrede olabilir.

Hande Kazanova

BURCUNUZ NE OLURSA OLSUN,KILAVUZUNUZ SEVGİ OLSUN...

SEVGİyle kalın...

Chenay Kobak