Duyguların dalgalandığı bir gün...

Sorumluluklarımız artıyor, güne yorgun ve gergin hissederek başlayabilirsiniz, hareketli ve keyifli bir gün geçireceksiniz burcunuz size bugün ne getiriyor...

Duyguların dalgalandığı bir gün...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Kasım 2017 Perşembe Kova Burcu

Duygularınızın dalgalandığı bir gün... Çılgınlık sayılabilecek davranışlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Fakat yakınlarınızın desteğini alacaksınız ve olaylar karşısındaki gerilim ve öfkenizi yatıştırmayı başaracaksınız. Daha doğrusu arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin sözleri sizi yatıştıracak. Hırslı ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Enerji fazlanızı spor yaparak ve seyahate çıkarak boşaltabilirsiniz. Bu arada kaçamak aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek fakat duygularınızı denetlemeniz gerekiyor.

16 Kasım 2017 Perşembe Balık Burcu 

Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve duyduğunuz haberler keyfinizi yerine getirecek. Düşüncelerinizi değiştirmenize yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilir ve yeni projeler yapabilirsiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yakınlarınızın ve sevdiklerinizin desteğini isteyebilirsiniz. Daha iyimser ve anlayışlı davranmayı başaracaksınız ve böylece ilişkilerinizde ortaya çıkan sorunlar ile başa çıkabileceksiniz. Bu arada bazı karışıklıklar olsa bile sorunlar ile başa çıkmak için yeni stratejiler yapabilirsiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe Koç Burcu

Güne keyifli başlayacaksınız ve iletişim trafiğiniz hareketli olacak. Eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve ilginç projeler yapabilirsiniz. Ancak fikirlerinizi ortaya koymak için aceleci davranmayın. Projelerinizi uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmasanız iyi olacak. Kafanızı karıştırabilirler. Bu arada duyduğunuz haberlere tepki göstermeden önce doğruluğunu araştırın. Yanlış anlamalar olabilir. İş arkadaşlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin ve aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Bugün eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve ilginç teklifler alabilirsiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe Boğa Burcu 

Kendinizi yorgun ve gergin hissederek güne başlayabilirsiniz. Bugün dikkatinizi kendinize yöneltecek ve davranışlarınızı gözden geçireceksiniz. Özellikle gergin ve öfkeli davranmış olduğunuz eski günleri hatırlayacaksınız ve bu davranışlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz. Aslında tarzınızı ve alışkanlıklarınızı değiştiriyorsunuz fakat karşılaştığınız olayların zorlayıcı etkisi ile bilinçaltınız uyanabilir ve eski davranışlarınız ortaya çıkabilir. Aceleci davranmayın ve şimdilik gelişmeleri bekleyin. Parasal ihtiyaçlarınızın arttığı bir dönem... Olabileceklerden daha büyük istekler içinde olabilirsiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe İkizler Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız. Yeniliklere açık olduğunuz bir dönemdesiniz ve daha önce sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Dikkatiniz giderek yükseliyor ve kendinize olan güveniniz artıyor. Yeni projeler yapabilirsiniz ve kaygılarınızı yakınlarınıza anlatabilirsiniz. Sempatik ve neşeli tavırlarınız ile hem çevrenizin, hem de sevdiğinizin dikkatini çekeceksiniz. Ekip çalışmalarında başarılı olabilir ve daha önce ortaya çıkmış olan sorunları çözümlemeye başlayabilirsiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe Yengeç Burcu 

Bilgisayar teknolojisi ile ilgili en son gelişmeleri takip edebilirsiniz. Bilgiye sahip kişilerle karşılaşabilirsiniz ve önemsediğiniz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Kişisel gelişim ve bilinçaltını araştıran konular ilginizi çekecek. Ayrıca fantastik konular, yoga ve meditasyon benzeri konulara ilgi duyabilirsiniz. Sevdiğiniz işlere dikkatinizi odaklarsanız, başarılı olacaksınız. Bu arada dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve iş arkadaşlarınız ile aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkların üzerine gitmeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Aklınız yerine duygularınız ile davranırsanız, başarılı olacaksınız.

16 Kasım 2017 Perşembe Aslan Burcu 

Fiziksel enerji ve dayanıklılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz... Ancak kendinizi çok fazla zorlamasanız iyi olacak. Fiziksel güç gerektiren işler, spor faaliyetleri ve çeşitli yolculuklar yaşam enerjinizi yükseltecek. Sevdiğiniz ile aranızdaki sorunları üstelemeyin ve biraz anlayışlı davranın. Beklentilerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak. Parasal konulara yönelik hırslı bir tavır içinde bulunmayın. Gergin ve öfkeli olabilirsiniz. Enerji fazlanızı boşaltmak için ev veya ofisinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Bu arada dışarı çıkmak ve ortam değiştirmek sizi rahatlatabilir. Fakat kendi içinize dönüp, kendinizi keşfetmek isteyebilirsiniz. Özgür kişiler ve yeni keşifler ilginizi çekecek.

16 Kasım 2017 Perşembe Başak Burcu

Bugün isteklerinizi gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Baskı yaratan durumlar olabilir fakat disiplinli ve kararlı bir tavır sergileyeceksiniz ve büyüklerinizin takdirini kazanacaksınız. Geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı ve azimli olduğunuz bir dönemdesiniz. Hem kendi sağlığınız ile ilgileneceksiniz, hem de yakınlarınızın sağlığına özen göstereceksiniz. Parasal konulara yönelik gelişmeler moralinizi yükseltecek. Yeni gelişmeler olabilir.

16 Kasım 2017 Perşembe Terazi Burcu 

Uzun zamandır ertelediğiniz ufak tefek işleri, dosya veya dolap düzenlemelerini gün içinde tamamlayabilirsiniz. İyimser ve neşeli tavırlarınız iş arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin dikkatini çekecek. Birleştirici ve uyumlu yaklaşımlarınız, çevrenizdekiler arasında oluşan küçük kırgınlıkları iyileştirip, büyük değişimler yaratabilir. Kendi içinize yönelip, kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Dernek ve vakıf çalışmalarında bulunabilir, size ihtiyacı olan yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. Farklı görüşleriniz olabilir fakat fikirlerinizi kabul ettirmek için uğraşmak yerine araştırmalarınızı derinleştirirseniz, ilginç buluşlarınız olabilir.

16 Kasım 2017 Perşembe Akrep Burcu 

Sorumluluklarınızın arttığı bir dönemdesiniz ve bugün karşılaştığınız olaylar kararlarınızı değiştirmenize neden olabilir. Aceleci davranmayın ve olayları bir kez daha gözden geçirin. Parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınız artmış olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için hem kendinizi, hem de sevdiklerinizi zorlayabilirsiniz. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yabancılar ile birlikte olmak sizi rahatlatacak. Böylece olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz ve bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Bugün alıngan ve öfkeli bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe Yay Burcu 

Hareketli ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Projelerinizi ortaya koyabilir, ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. Dikkatinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve yapmak istediğiniz konu ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilir ve şimdiye kadar ilgilenmediğiniz konular ile ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu arada alacağınız ilginç teklifler sizi heyecanlandıracak ve yaratıcı fikirler ortaya çıkacak. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve isteklerinizi enerjik bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Yapıcı ve kararlı tutumunuz ile hem çevrenizi, hem de karşı cinsi etkileyeceksiniz.

16 Kasım 2017 Perşembe Oğlak Burcu 

Alacağınız bazı haberler kafanızı karıştırabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak durun ve aklınıza gelen fikirleri hemen ortaya koymayın. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilir veya onlardan alacağınız haberler, düşüncelerinizi derinleştirebilir. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz, daha başarılı olacaksınız. Projelerinizi şimdilik ilgisi olmayan kişilere anlatmayın. Aslında kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve güce sahip kişiler ile karşılaşabilirsiniz fakat iddialaşmasanız iyi olacak.