Günlük aşk, sağlık ve para burcunuz sizin için ne diyor?

21 Eylül 2017 Perşembe günlük burcunuzu ve günün size getirdiklerini öğrenmeden güne başlamayın. Bugün hangi burç için daha önemli?

Günlük aşk, sağlık ve para burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21 Eylül 2017 Perşembe Boğa Burcu 

Duygusal ve hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizdeki kişilerin davranışlarından etkilenebilir ve şimdiye kadar farkında olmadığınız detayları tespit edebilirsiniz. Ancak olayları fazla büyütmeyin. Sevdiklerinizin ilgisi gurunuzu okşayacak ve moraliniz yükselecek. Çevre gezilerine çıkabilirsiniz ve kalabalık ortamlarda bulunabilirsiniz. Ancak yabancılar ile birlikte olmaktan rahatsızlık duyabilirsiniz ve şimdiye kadar dikkatinizi çekmeyen bazı ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve olaylara sizden daha farklı bakan kişileri anlamaya çalışın.

21 Eylül 2017 Perşembe İkizler Burcu 

Duygusal karmaşa içinde olabilir ve isteklerinizi sert bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi anlamasını bekliyor ve anlaşılmadığınızı görünce öfkeleniyorsunuz. Beklentilerinizi ortaya koymak için biraz daha sabırlı ve sakin olmanız gerekiyor. Sevdiğinizi ve kendinizi fazla zorlamayın. Olayları akışına bırakın ve sağlığınıza özen gösterin. Enerji fazlanızı boşaltmak için gayret göstermelisiniz. Seyahatler ve sportif faaliyetler sizi rahatlatacak. Bugün alacağınız davetlere gidebilir ve gerilimden uzaklaşabilirsiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Yengeç Burcu 

Yakın arkadaşlarınız ve komşularınızla aranızda gerilim olabilir. Fikirlerinizde çok ısrarcı olmayıp gereksiz tartışmalardan uzak durursanız iyi olacak. Bugün eğlenceli ortamlarda dolaşabilir, çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Güçlü kişiler ile birlikte olmak, enerjinizi yükseltiyor fakat güç mücadelesi yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Aslında sabırlı ve anlayışlı davranmayı başarabilirsiniz ve şimdilik olayların gelişmesini izleyebilirsiniz. Kendinizi yenilemek ve koşullarınızı değiştirmek için uygun fırsatlar çıkabilir.

21 Eylül 2017 Perşembe Koç Burcu

Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler farklı boyutlar kazanacak. Eğlenceli ortamlar ve sevdiğiniz konular ile ilgilenecek ve böylece karmaşık düşüncelerden uzaklaşacaksınız. Çevre gezilerine çıkabilir, şimdiye kadar görmediğiniz ve bilmediğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Farklı kültürlerin yaşam tarzlarını gözlemleyip kendi yaşantınıza uyarlayabilirsiniz. Güzellik, gençlik ve sağlık konuları ile ilgilenebilir, kendinize özel bakım uygulayabilirsiniz. Bugün hareketli bir gün geçirecek ve sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Başak Burcu

Aile büyüklerinizi mutlu etmek ve onlarla yakınlaşmak sizi duygusal olarak etkileyebilir. Sosyal sorumluluk projelerine ilgi duyabilirsiniz ve yeni ideallerin peşinden gidebilirsiniz. Bu arada hayallerinizi gerçekleştirmek pek kolay olmayabilir ve beklentilerinizin gerilimini hissedebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizin ilgisi moralinizi yükseltecek. Ayrıca sabırlı ve dirayetli davranmayı başaracaksınız. Uzun soluklu projeler üzerinde çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz ve zorluklar ile başa çıkabilirsiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Terazi Burcu 

İyimser duygularınızın uyandığı ve gelecekle ilgili kaygılarınızın azaldığını hissedeceğiniz bir gün. İsteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz ve arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonlara katılabilirsiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular hissetmeye başlıyorsunuz. Bugün çeşitli davetlere gidebilirsiniz ve keyif aldığınız konular ile ilgilenebilirsiniz. Bu arada ilişkilere bakış açınız değişiyor ve daha iyimser bir tavır içine giriyorsunuz.

21 Eylül 2017 Perşembe Akrep Burcu 

Duygusal açıdan dalgalandığınız bir gün. Sevdiğinizin ilgisi ve sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Kalabalık ortamlara girebilir ve değişik organizasyonlara katılabilirsiniz. Ancak şimdiye kadar önemsemediğiniz bazı detaylar dikkatinizi çekecek ve değer yargılarınızın değişmeye başladığını hissedeceksiniz. Bu arada daha önce değer verdiğiniz şeyler gözünüzden düşebilir fakat sizi destekleyen kişilere karşı daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Özellikle saygın büyüklerinize karşı daha anlayışlı ve saygı davranmaya özen göstermelisiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Kova Burcu 

Duygularınızın dalgalanacağı bir gün... Özellikle ayrıntılar dikkatinizi çekecek ve şimdiye kadar önemsemediğiniz bazı konuların önemli olduğunu düşüneceksiniz. Birbirinden farklı kişileri bir araya getirebilirsiniz veya dargınlıkları öğlene doğru hırslı barıştırmak için gayret gösterebilirsiniz. Böylece siz de bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Seyahatler ve hareketli ortamlar keyfinizi yerine getirecek. Farklı kültürler ile ilgilenebilir, şimdiye kadar ilginizi çekmeyen veya önemsemediğiniz konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Balık Burcu

Duygularınızın derinleştiği bir dönemdesiniz ve sevdikleriniz ile ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Fakat sabırlı ve serinkanlı davranmayı başaracaksınız. Bu arada beklentileriniz giderek artıyor ve idealleriniz değişiyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ancak gelişmeleri akışına bırakın. Aslında güçlü kişilerin desteğini alacağınız bir dönemdesiniz ve kendinizi yenilemek için uygun fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Aceleci davranmayın ve isteklerinizi belirlemek için gayret gösterin.

21 Eylül 2017 Perşembe Koç Burcu 

Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler farklı boyutlar kazanacak. Eğlenceli ortamlar ve sevdiğiniz konular ile ilgilenecek ve böylece karmaşık düşüncelerden uzaklaşacaksınız. Çevre gezilerine çıkabilir, şimdiye kadar görmediğiniz ve bilmediğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Farklı kültürlerin yaşam tarzlarını gözlemleyip kendi yaşantınıza uyarlayabilirsiniz. Güzellik, gençlik ve sağlık konuları ile ilgilenebilir, kendinize özel bakım uygulayabilirsiniz. Bugün hareketli bir gün geçirecek ve sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz.

21 Eylül 2017 Perşembe Yay Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız ve alacağınız davetler ve haberler sizi harekete geçirecek. Kendinizi neşeli hissedebilir ve içinde olduğunuz duygusal karmaşaya daha farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz ve isteklerinizi ilginç bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. İçinizden yükselen farklı istekler sizi zorluyor olabilir ve özellikle beklentileriniz giderek artıyor olabilir. Fakat bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Büyük organizasyonlara davet edilebilir veya ilginç organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Sizin için hareketli ve eğlenceli bir gün...

21 Eylül 2017 Perşembe Oğlak Burcu 

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz ve dostlarınız ile ilişkilerinizi güçlendireceksiniz. Bu arada kafanızı karıştıran konular ile ilgilenmek yerine sevdiğiniz konular ile ilgilenin ve sorunların üzerine gitmekten kaçının. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranın. Faturalar, evraklar ve dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmanız gerekiyor. Yakınlarınız ve komşularınızla aranızda iletişim problemleri ortaya çıkabilir. Eğer yapıcı davranır ve fikirlerinizde ısrarcı olmazsanız sorunları çözmeyi başaracaksınız.