Günlük aşk, sağlık ve para burcunuz sizin için ne diyor?

23 Eylül 2017 Perşembe günlük burcunuzu ve günün size getirdiklerini öğrenmeden güne başlamayın. Bugün burcunuz sizin için ne söylüyor ?

Günlük aşk, sağlık ve para burcunuz sizin için ne diyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Eylül 2017 Cumartesi Koç Burcu 

Sevgili Koç, tekdüzelikten hiç haz almayan değişken birisin ama duygularını dengelemek için farklı konulara ilgi gösterebilirsin. Gücünü yeni başlangıçlar yapmak için kullanmalısın. Yapmak istediklerini baltalamaya çalışanlar var ama bunların çabaları boşa çıkacak. Duyguların değil aklın davranışlarına yön verecektir.

23 Eylül 2017 Cumartesi Boğa Burcu

Sevgili Boğa, burcun ortalarında doğanların dışında ki boğalar rahat olacaklar. Eğer ikinci dekanda doğduysan  hayatının seni zorladığını ve yorduğunu düşünebilirsin. Sevdiğinin sana olan tavrı kendini sorgulamana neden olacak. İş hayatındaki canlılığı his hayatında da devam ettirirsen istenilen iç huzura kavuşabilirsin.

23 Eylül 2017 Cumartesi İkizler Burcu

Sevgili İkizler, bugün yeteneklerini ve kendini kolayca ortaya koyabileceğin nadir güzel günlerden biri. Araştırmacı kişiliğin işine de yansıyor. Olumlu girişimlerin olacak. Kararsızlık içinde olursan isteklerini tam olarak gerçekleştirmen mümkün olamaz. Ayın boğa burcunda olması istikrarlı olmana yardımcı olacak.

23 Eylül 2017 Cumartesi Yengeç Burcu

Sevgili Yengeç, biraz sebat edebilirsen ve tutarlı davranışlarla hedefine yakın zamanda ulaşabilirsin. Aşırı duygusal yaklaşımlar seni hedefinden uzaklaştırabilir buna izin vermemelisin. Sorunların dışına çıkmaya çalışıyorsun. İş yerinde pek güvenmediğin biri varsa onunla aşırı samimi olmaktan kaçınmalısın.

23 Eylül 2017 Cumartesi Aslan Burcu

Sevgili Aslan, davranışlarının haklı gerekçeleri olsa da eleştirilere açık bir görünümün var. Paraya bağlı bir durum şans eseri para olmadan çözümlenecek. Çok özel biriyle bir araya gelebilirsin bu buluşma seni geçmişe götürecek belkide hüzün yaşatacak. Kederli anıları değil mutluluk verici olayları hatırlamalısın.

23 Eylül 2017 Cumartesi Başak Burcu

Sevgili Başak, Ay duygular ve ev içi işler aile kavramlarını içerir  bu konularda bazı gerilimler yaşanabilir. Ani bir değişiklik yuvanı etkileyecektir. Sevgide böylesine endişe kararsızlık ve şüphe seni de aileni de yanıltabilir gözünü dört açmalısın. Elindeki imkanlardan faydalanarak daha büyük işlere girişebilirsin.

23 Eylül 2017 Cumartesi Terazi Burcu

Sevgili Terazi, bugün sorunlardan uzak değişen duygularını kontrol altına alarak sonunda aradığın mutluluğu ve huzuru bulduğunu düşünebilirsin. Düzeyli ve dengeli bir beraberlik yürütmenin sorumluluğunu çok güzel üstlenmişsin. İç huzuru elde ettiğine göre manevi açıdan güçlü olmalısın. Sağlık durumunda değişim yok.

23 Eylül 2017 Cumartesi Akrep Burcu

Sevgili Akrep, Mars olumsuz, Jüpiter olumlu etki ediyor. Hem iyi hem de kötü diye düşünebilirsin. Yakın çevrenden biri sana olan ilgisini bir şekilde belli edebilir. Hiç beklemediğin bu durumdan pekte hoşlanmayabilirsin. Vereceğin aşırı tepki sorunları da  beraberinde getirebilir. Parasal konularda ufak bir sürtüşme geçirebilirsin.

23 Eylül 2017 Cumartesi Yay Burcu

Sevgili Yay,  rahat bir gün geçireceksiniz ama marsın uzaktan sizi harekete geçirdiğini unutmayın. Bugün yapılan teklifi kabul ederken çok düşünmelisin. Sevgide de zeka ve sözlerin yüzünden başarı elde edeceksin. İşler ön plana alınmalı. Gerçeklere uymayacak şeylerle oyalanmamalısın. Dış görünüşünle kişileri yanıltabiliyorsun.

23 Eylül 2017 Cumartesi Oğlak Burcu

Sevgili Oğlak, sen hedefine  kilitlenebilen oldukça sabırlı ve çalışkan birisin. İş bitiriciliğin de cabası bu sebeple başarılarının sonuçlarını topluyor yaşam kaliteni yükseltiyorsun. Ancak duygularını açığa vururken yakınlarının düşüncelerini hesaba katamıyorsun. Böyle devam edersen kendini olumsuz sürprizlere hazırlamalısın.

23 Eylül 2017 Cumartesi Kova Burcu

Sevgili Kova, değişik duygular yaşatacak kontrolünün dışında gelişen olaylar işinle ilgili başlangıçlar ve bitişler olabilir. Bu nedenle olacaklara dikkatli ve tedbirli yaklaşmalısın. Bütçeni bozacak her şeyden sakınmalısın. Sempatik tavırların ve rengarenk kişiliğinle girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksın.

23 Eylül 2017 Cumartesi Balık Burcu

Sevgili Balık, burcun başında doğduysan eğer duygularının seni yanıltmasına izin vermemelisin. Duygusal yaşamında eğlenceli bir devreye giriyorsun. Önemli bir haber epey oyalayacak seni. Sevdiklerini ne kadar kolay gücendirmektesin. Geçmiş hatalarını tekrarlamaktan vazgeçmelisin. Yaşamda her olaydan bir ders alınmalı.