Hafta sonu gergin ve sinirli olabilirsiniz dikkat!

Bu ay gökyüzünde yok yok! Peki gökyüzünün bu ay olan hareketleri ve bu hareketlerin sizin burcunuz üzerindeki etkileri neler olacak? Hafta sonu gergin ve sinirli olabilirsiniz dikkat!

Hafta sonu gergin ve sinirli olabilirsiniz dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koç Burcu:

Arkadaşlarınıza karşı duygularınızı, düşüncelerinizi öne çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Karşınıza değişik fırsatlar gelebilir, çoşkuyla ilerlerken yapabileceklerinizi, yapamayacaklarınızı iyice gözden geçirin. Haftasonu sinirli yapınızı göz önünde bulunacağınız ortamlarda ortaya koyabilirsiniz. Gerginliklerinizin hayatınızdaki düzeni bozmasına izin vermeyin. Güçlü etkiler altında olduğunuzu bilmelisiniz.

Boğa Burcu:

Özel hayatınızda karşınıza önemli fırsatlar çıkabilir, ilişkinizde kendinizi mutlu ve şanslı görebilirsiniz. Karşınıza gelecek olan fırsatlarda durum ve koşulları çok fazla abartmamaya çalışmalısınız. Haftasonu, dış ortamlarda, tatilde veya seyahatlerinizde oldukça gergin ve sinirli olabilirsiniz. İnsanlara göstereceğiniz anlayış ön planda olmalı sevgili Boğalar. Hayatınızda önemli değişimler var ve siz bu değişimler konusunda önemli insanlardan destek alıyorsunuz.

İkizler Burcu:

Her ne kadar girişimlerinizde geri planda dursanız bile, karşınıza gelecek seçenekler ve fırsatlar hoşunuza gidebilir. Neler yapacağınızı veya yapamayacağınızı iyice düşünerek hareket edin. Haftasonu kalabalık yerlerde, arkadaş ortamlarınızda kolay tepkiler vermeye meyillisiniz. Yine de kendinizi geliştirdiğiniz bu dönemde kendi gücünüzle işleri istediğiniz gibi yoluna koyacaksınız.

Yengeç Burcu:

Sosyal çevre ortamlarınızda karşınıza güzel fırsatlar gelebilir. Yaratıcılığa veya kreatif alanlara dayalı işlerinizde yeni kapılar açılabilir. Bu fırsatlarda, abartıya ve çok fazla çoşkuya kapılarak değil, herşeyi etraflıca düşünerek ilerlemelisiniz. Özel hayatınızda da şanslı olacaksınız. Haftasonu ilişkilerinizde ağzınızdan çıkanları kulağınız duymalı, özel hayatınızda sevdiğiniz insanın size vereceği tepkiler de sizi zorlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz güç ve destekle zorlukları ve sıkıntıları kolaylıkla aşabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Yine anne veya babanızın hayatında da şanslı açılımlarla karşılaşacaksınız. Haftasonu, gerginliklerinizi kontrol edin, gezerken, dolaşırken çok çabuk tepki verebilir, sinirli konuşmalar içine girebilirsiniz. Diğer taraftan yeni gelecek olan haftanıza hazırlanırken kendinizi güçlü ve yeterli göreceksiniz.

Başak Burcu:

İş ve girişim fırsatları yüzünüzü güldürebilir sevgili Başaklar. Kafanızda oluşturduğunuz işlerin değişik bir türünün karşınıza geldiğini görebilir, düşüncelerinizde çoşkuyla ilerleyebilirsiniz. Haftasonu içinizde tuttuklarınızı dışa vurum şeklinize dikkat edin, kolay sinirlenmelere ve tepki vermeye açık olacaksınız. Gezintilere çıkmak, başka yerler görmek gerilimi aşağıya çekebilir. Sanatsal işlerde, çocuk veya aşk hayatınızda dengeyi sağlayacak kendinizi güçlü göreceksiniz.

Terazi Burcu:

Haftasonu içinizde tuttuğunuz bir çok konu aile ve özel hayatınızda bir sınav gibi sizi zorlayacak. Karşı taraftan alacağınız sonuçlara vereceğiniz tepkilere dikkat edin. Gücünüzü sessizlikten ve biraz da sağduyudan almalısınız.

Akrep Burcu:

Özel ilişkilerinizde sevdiğiniz insanın karşısına gelen seçenekler sizi çok mutlu edebilir veya beraber bir işe kalkışabilir, ilişkinizde ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz ama tüm bunlar abartmadığınız ve birşey olmaz yaklaşımına geçmediğiniz müddetçe oluşabilir. Haftasonu yakın çevrenize karşı anlayışı elden bırakmayın, sinirli, agresif ve gergin olabilirsiniz. İletişim gücünüzü ilişkinizden, ilişki içinde olduğunuz insandan alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de güçlü etkileriniz var.

Yay Burcu:

Aşırı iyimserlik ve çoşku size hata yaptırmasın en çok buna dikkat edin, daha net koşullar oluşturun. Haftasonu gerginliğinizi sevdiklerinize karşı kontrol etmelisiniz. Çocuğunuz varsa ona karşı iletişimde sabırsız olabilirsiniz. Aşk hayatınızda da kolay öfkelenmeye açıksınız. İş alanlarınızdan alacağınız güçlü desteklerle olayları aşmanın bir yolunu bulacaksınız.