Haftaya nasıl başladığınızı burcunuzdan öğrenmek ister misiniz?

Bugün beklentilerinizin gerilimini hissedeceksiniz, İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınız var, Sürprizler ve ani değişiklikler sizi heyecanlandırıyor, haftaya nasıl başladığınızı burcunuzdan öğrenmek ister misiniz? İşte burcunuzun size mesajları...

Haftaya nasıl başladığınızı burcunuzdan öğrenmek ister misiniz?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Ocak 2018 Pazartesi Koç Burcu 

Eski davranışlarınızı değiştirmiş olsanız bile kendinizi gözden geçireceksiniz ve istemediğiniz durumların değişmesi için kendinizi ve şartlarınızı zorlayacaksınız. Yoğun duygularınız ile başa çıkmanız zor olabilir. Bu arada sevdiğinizle ilgili beklentileriniz değişmiş olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Sorunlarınızı arkadaşlarınıza anlatabilir, onların desteğini isteyebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınız ile aranızdaki ilişkiler eski sıcaklığını kaybetmiş olabilir fakat olaylara daha farklı açılardan bakabilirsiniz. Sert bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız.

29 Ocak 2018 Pazartesi Boğa Burcu

İsteklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzularınız var. Bu arada bazı korkularınız da uyanmış olabilir. İlişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz ve büyüklerinizin sizi önemsemesini isteyebilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik istekleriniz giderek artıyor. Projelerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilir ve dostlarınızın desteğini isteyebilirsiniz. Para kazanmak ve çalışmalarınızda başarılı olmak için güçlü arzular duyacaksınız. Hatta bu nedenle kendi üzerinizde baskı oluşturmanız mümkün. Fakat yine de olaylara iyimser açıdan bakacaksınız ve aslında şanslı olduğunuzu anlayacaksınız. Tartışma ortamlarından uzak durun ve iddiacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının.

29 Ocak 2018 Pazartesi İkizler Burcu

Sürprizler ve ani değişiklikler sizi heyecanlandırıyor. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve seyahat programları yapabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik gelişmeler sizi harekete geçirecek. Güçlü tanıdıklarınız ile görüşebilirsiniz ve hoş teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Ayrıca siz de projelerinizi ortaya koyabilirsiniz ve ikna edici olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız davetlere hemen hazırlanıp gidebilirsiniz ve ilginç kişiler ile tanışabilirsiniz.

29 Ocak 2018 Pazartesi Yengeç Burcu

Duygularınızın yoğun olduğu bir gün... Karşılaştığınız olaylara duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Ancak duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Sabırsız ve tahammülsüz bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Özellikle isteklerinizin zorlayıcı etkisi ile sabırsız bir tavır içinde olabilirsiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir veya hesapta olmayan durumlar çıkabilir... Yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar almaktan kaçının ve olayları fazla zorlamayın. Tabii bu arada kendinizi de fazla zorlamasanız iyi olacak. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Aslında olaylara iyimser açıdan bakabilirsiniz ve böylece sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Hatta şanssızlık gibi görünen durumu şansa dönüştürmeniz mümkün.

29 Ocak 2018 Pazartesi Aslan Burcu

Kafanızı karıştıran durumlar olabilir ve arkadaşlarınız ile ilgili düşünceleriniz değişebilir. Ancak karar vermek için acele etmeyin. Zihinsel faaliyetinizin hızlandığı bir dönem ve pek çok konuyu aynı zamanda düşünebilirsiniz ancak bu durum dikkatinizi tek bir konuya odaklamanızı zorlaştırabilir. Fakat fikirleriniz ile çevrenizi şaşırtacaksınız ve etkileyici olacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde çeşitli davetler ve teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Katılacağınız bir davette eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve geçmiş günleri anarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu arada aklınızdan geçenleri hemen söylemeseniz iyi olacak.

29 Ocak 2018 Pazartesi Başak Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız. Kendinizi iyi hissedeceksiniz ve hem bugün, hem de hafta sonu için programlar yapacaksınız. Bazı konularda ciddi ve tutucu davranabilirsiniz fakat isteklerinize uygun davranmadığını düşündüğünüz kişilere karşı tepkili bir tavır içinde olabilirsiniz. Özellikle saygın kişilere ve ailenin saygı duyulan kişilerine karşı davranışlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Aslında isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için göstereceğiniz azim ve dirayet karşısında patronlarınız ve büyükleriniz sizi takdir edecek. Beklediğiniz desteği almanız mümkün.

29 Ocak 2018 Pazartesi Terazi Burcu 

Yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönem ve kendinizi bugün çok farklı hissedebilirsiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ziyaretinize gelebilir veya siz seyahate çıkabilirsiniz. Zor koşullar ve zorlayıcı olaylar karşısında sizden beklenmeyecek kadar cesur ve girişimci bir tavır içinde olabilirsiniz. Fakat bu arada sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Duygularınızın yoğun olduğu bir gün ve hareket halinde olmak sizi rahatlatacak. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Spor yapabilir ve keyif aldığınız yerlerde dolaşabilirsiniz.

29 Ocak 2018 Pazartesi Akrep Burcu 

Bugün moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olacak. Sevdiklerinizle görüşebilir ve keyif aldığınız konular ile ilgilenebilirsiniz. Ancak ciddiye aldığınız konularla ilgili duyacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. İddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Genel olarak kendinizi bugün iyi hissedeceksiniz ve korkularınızdan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayacaksınız. Bu arada ilgilenmeniz gereken misafirleriniz olabilir ve yapmanız gereken bazı işleri aksatabilirsiniz. Fakat bazı karışıklıklar olsa bile iyimser ve yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz.

29 Ocak 2018 Pazartesi Yay Burcu

Bugün kendinizi gözden geçirebilirsiniz. Hem geçmişte yaşadığınız olayları, hem içinde bulunduğunuz durumu ve hem de geleceğe yönelik isteklerinizi gözden geçirmeniz mümkün. Ancak kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve projelerinizi gerçekleştirmek için çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. İletişimler ve hareket halinde olmak enerjinizi yükseltiyor. Uzaklarda yaşayan arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz. İş, tatil veya çeşitli amaçlar için seyahat programları yapabilir, girişimde bulunmak istediğiniz konuyla ilgili araştırmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız teklifler ve davetler sizi keyiflendirecek.

29 Ocak 2018 Pazartesi Oğlak Burcu 

Bugün beklentilerinizin gerilimini hissedeceksiniz. Beklentilerinizin yarattığı gerilimi denetlemeniz pek kolay değil. Gelişmeler sizin beklediğiniz gibi olmayabilir veya hesapta olmayan ödemeler çıkabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Öfkeli ve sert bir tavır içinde bulunmayın. Özellikle güç mücadelesinden kaçının ve şimdilik olayların gelişmesini bekleyin. Eski dostlarınız ve sevdiğiniz sizi destekleyecek. Saygı duyduğunuz kişilerin hayata ve olaylara bakış açılarından etkilenebilirsiniz ve siz de olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirsiniz. Çevre gezilerine çıkabilirsiniz veya seyahat programları yapabilirsiniz.

29 Ocak 2018 Pazartesi Kova Burcu 

Önemsenmek istediğiniz için ciddi davranabilirsiniz. Ancak bugün daha neşeli ve sempatik bir tavır içinde olacaksınız. Ekip çalışmaları, çeşitli etkinlikler ve hareket halinde olmak yaşam enerjinizi yükseltiyor. Bugün keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınızın davetine gidebilirsiniz. Projelerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ve iş birliği yapmak için harekete geçebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyuyorsunuz ve bunun için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz ve daha önce yapamadığınız bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek için harekete geçeceksiniz.

29 Ocak 2018 Pazartesi Balık Burcu

Güne keyifli başlayacaksınız ve yapmanız gereken işler ile ilgileneceksiniz. Uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşebilirsiniz ve size ihtiyacı olan dostlarınıza yardımcı olabilirsiniz. Eskiden yaşadığınız güzel günleri hatırlayabilirsiniz ve aynı zamanda yaptığınız hataları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Aslında şimdiye kadar yaşadığınız olayların hepsine birden bir tecrübe olarak bakabilir ve olayları iyimser açıdan yorumlayabilirsiniz. Böylece ilişkilerinizi gözden geçirecek ve geleceğe yönelik isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı davranmayı başaracaksınız. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler derinleşebilir.