Havalimanında Aamir Khan izdihamı

Bollywood'un dünyaca ünlü aktörü Aamir Khan, yeni filminin tanıtımı için Türkiye'ye geldi.

Havalimanında Aamir Khan izdihamı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 11.00'de Mumbai'den İstanbul'a gelen ünlü aktörü Atatürk Havalimanı'nda hayranları karşıladı.

Khan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları ile çok güzel bir uçuş yaptığını ve Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Khan, yeni filmi "Secret Superstar" hakkında da bilgi verdi.

Aamir Khan'ı görebilmek için hayranları Atatürk Havalimanı'na akın ederken, ünlü aktör güçlükle havalimanından çıkabildi. Khan'ın aracına yanaşan ve kucaklarında bebekleri olan hayranları pankart açarken, aracın gidişi sonrası hayranları gözyaşına boğuldu. Aamir Khan'ın yeni filmi "Secret Superstar" 20 Ekim'de Türkiye'de vizyona girecek.

Khan, resmi Facebook hesabından yazdığı mesajda, "İstanbul için yola çıktım, Türkiye ziyaretimi dört gözle bekliyorum, sevgiler" yazdı.

Aamir Khan kimdir?

Bollywood yıldızı Aamir Khan, başarılı kariyeri boyunca Hint sinema tarihinin en etkileyici ve popüler aktörü oldu ve dört ulusal film ödülü ile yedi Filmfare Ödülü kazandı. Hindistan Hükümeti tarafından 2003 yılında Padma Shri ve 2010 yılında Padma Bhushan olarak onurlandırıldı. 30 Kasım 2011'de ve 2014 yılında UNICEF Ulusal Barış Elçisi seçildi. Bununla birlikte yardımsever kimliği ile tanınan Khan, Hint toplumunda bazıları politik krize dönüşmüş çeşitli sosyal problemlere de çözüm arıyor.

www.cumhuriyet.com.tr