İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor

Silivri Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Muhtar Alçi, muhtarlık ofisinde her yıl olduğu gibi bu yıl da kıyafet dağıtımına başladı.

İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, bu yıl da onların yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile ortaklaşa yürütülen kampanya doğrultusunda sıfır ve deformasyona uğramamış, giyilebilir durumdaki ikinci el kıyafetler, ihtiyaç sahiplerini bekliyor.

50 koli kıyafet dağıtılacak

Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, her yıl düzenlemiş olduğu yardımlara, yeni yılın ilk gününde de başladı. Toplamda 50 koli kıyafet dağıtımı yapılacağını belirten Alçi, kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri içerisinde sıfır kıyafetlerin yanında deformasyona uğramamış ve giyilebilir durumda ikinci el kıyafetlerin de olduğunu söyledi. Kadıköy merkezli Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği desteği ile yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan Alçi, dileyen herkesin New Center’deki muhtarlık ofisinden istediği kıyafeti seçerek kimseye sormadan alabileceğini belirtti.

Ortak projeler yolda

Muhtar Alçi, kıyafet yardımının yanı sıra Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile ortak projelerin de planlanma aşamasında olduğunu sözlerine eklerken, bu projeler hakkında da bilgi verdi.

Alçi’nin verdiği bilgilere göre, Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önümüzdeki günlerde gerek öğrencilere yönelik bir proje ile gerekse de her yıl düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’ne ortaklık konusunda yeni yelpazeler açacak.

Balkanlar’da sünnet şöleni

Yavuz Alçi, her yıl Avukat Emrah Maşalacı sponsorluğunda Silivri’de düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni’ni bu yıl Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte Balkan ülkelerinin birine taşıyacaklarını söyledi.

Öğrencilere kompozisyon yarışması

Yavuz Alçi, Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin hazırlık aşamasında olan başka bir projenin de Silivri’de eğitim öğretimine devam eden öğrencilere yönelik olacağını belirtti. İlköğretim ve lise düzeyinde gerçekleştirilmesi planlanan kompozisyon yarışması sonrası, her sınıf düzeyinde ayrı ayrı derecelendirme ve ödüllendirme olacak.

Eyüp Can BALABAN