Işıklar, ilçe protokolüne iftar verdi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, muhtarlar ve ana protokol üyelerini eşleriyle birlikte iftar yemeğinde ağırladı.

Işıklar, ilçe protokolüne iftar verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçe ana protokol üyelerine Garden Restoran’da iftar yemeği verdi. Eşli davet yapılan yemekte, iftar duasının okunmasıyla oruçlar açıldı. Yemeğe İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Salih Aynural, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, AK Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, Silivri eski Kaymakamı Salih Keser, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye birim amirleri, muhtarlar ve eşleri katıldı. Silivri Belediyesi Fasıl Ekibi, Ramazan ayına özel ezgileriyle iftar yemeğine renk katarken, sema gösterisi de ilgiyle izlendi.

Işıklar: “Silivri’yi özel kılan bu hoşgörü ortamı”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi; “Silivri’mizde bütün kamu hizmetlerinde insan için uğraşan, kimisi sağlığı için, kimisi eğitimi için, kimisi güvenliği için, kimisi ekonomik yaşamın düzenlenmesi için, kimisi ibadetimiz kutsal dinimiz için, bütün bu görevleri yapan kamu görevlisi ve Silivri protokolünü oluşturan çok değerli misafirlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Hayırlı ramazanlar diliyorum, nice ramazanlara böyle sağlıklı ve huzur içerisinde ulaşmamızı temenni ediyorum.  Bizim Silivri’mizde böyle bir gelenek var ve ben bununla gururlanıyorum. ‘Bu hoşgörü ortamı, bu diyalog ortamını nasıl sağlıyorsunuz’ diyorlar. Silivri gerçekten bir başka, Silivri’nin farklı bir özelliği var. Yıllardır burada görev yapmış bütün bürokratlarımız, bütün kurum amirlerimizle diyaloglarımız üç, beş kuşak öteden beri devam ediyor. Hayırlı ramazan vesilesi ile bir araya geldik, davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı, ayrı teşekkür ediyorum” dedi.