Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu

Közlenmiş biber, patlıcan gibi sebzeleri soymak bu pratik yöntemle artık çok kolay!

Közlenmiş sebzeleri kabuklarından ayırmanın en kolay yolu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Canınız közlenmiş biber ya da patlıcan salatası çektiğinde hemen mutfakta hazırlıklara başlıyor ve közlenmiş sebzeleriniz pişmek için kolları sıvıyorsunuz. Sıra közlenmiş sebzelerinizin kabuklarını soymaya geldiğinde ise binbir zorlukla karşılaşıyorsanız size bir önerimiz var. Közlenmiş biber ve patlıcanın kabuklarını uzun uğraşlar yerine zahmetsizce ayırmak aslında çok kolay… Közlediğiniz sebzeleri derin bir cam tabağa alıp üzerini streç film ile kapatın. Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra buhar ile yumuşayan kabukların kolayca soyulacağını göreceksiniz. Bu yöntemle hem çok fazla vakit kaybetmeyecek hem de soyma işlemi esnasında sebzelerinizin pişen kısımlarını ziyan etmemiş olacaksınız. Yenikadin.com