Silivri'de 23 Nisanlar güzeldir

Silivrili çocuklar Silivri Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği ile dolu dolu bir bayram yaşadı.

Silivri'de 23 Nisanlar güzeldir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin 22-23 Nisan tarihlerinde sahil kordon boyunda gerçekleştirdiği Çocuk Şenliği yoğun ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını doyasıya kutlayan minikler, şenliğin ikinci gününde de kendileri için oluşturulan oyun alanlarında gün boyu eğlenerek, atölye çalışmalarında keyifli zaman geçirdi.

Işıklar miniklerle atölye çalışmalarına katıldı

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da, sahilde oyun ve aktivite alanları oluşturan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gün boyunca çocuklarla vakit geçirerek, onlarla birlikte boyama ve seramik çalışması yaptı. Sahnede gösteriler yapan, palyaçolarla dans eden minikler, atölye alanlarında da eğitmenler eşliğinde ebru, seramik ve resim çalışmaları gerçekleştirdi. Çocuklara gün boyunca birçok sürpriz hediye ve ikram dağıtıldı.

Uçurtmalar gökyüzüyle buluştu

Silivri Belediyesi’nin, Silivri Rotaract Kulübü ile ortaklaşa düzenlediği Uçurtma Şenliği de 23 Nisan Şenlikleri’ne renk kattı. Mimarsinan Köprüsü yanında düzenlenen Uçurtma Şenliği’nde birbirinden güzel uçurtmalar gökyüzüyle buluştu. 7’den 77’ye birçok Silivrilinin keyifli zaman geçirdiği etkinliğe Işıklar da katıldı.

Okçuluk gösterisi ilgiyle izlendi

Etkinlikler kapsamında Mimarsinan Köprüsü yanında gerçekleştirilen Okçuluk Gösterisi de yoğun ilgi gördü. Okçuluk sporuna gönül verenlerin ilgiyle izlediği gösteride Silivrili çocuklar ile birlikte Başkan Işıklar da ok atma denemeleri yaptı.

Işıklar lokma dağıttı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 23 Nisan Şenliği ile aynı güne denk gelen Miraç Kandili’nde sahilde Silivrili hemşerilerine lokma tatlısı da ikram etti.