Trakya'nın en büyük kapalı oyun parkı Silivri'de açılıyor

Genç girişimci Cennet Baran, Trakya'da bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Trakya'nın en büyük Çocuk cafe ve oyun parkı Şubat ayı içerisinde çocuklarla buluşmak için gün sayıyor.

Trakya'nın en büyük kapalı oyun parkı Silivri'de açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri çıkışı, Toprak mahsulleri ofis depolarının bulunduğu alanda 700 metrekare kapalı alanı, 600 metrekare açık alan olmak üzere yaklaşık 1,5 dönüm alanda hizmet verecek olan “Kakiri Cafe” Şubat ayı içerisinde hizmet vermek için gün saymaya başladı.

Kakiri Cafe, ilk etapta 0-3 ve 3-12 yaş aralığındaki çocuklar için hazırladığı ayrı soft play oyun bölümlerinde çocuklara sınırsız eğlence, ailelere de keyifle vakit geçirebileceği hizmetler sunacak.

Kakiri Cafe işletme sahibesi Cennet Baran, “Tüm hazırlıklarımızı tamamladık, artık son aşamadayız. İlk etapta 0-3 ve 3-12 yaş grubuna hitap edeceğiz. Bölgemizde, ailelerin çocukları ile keyifli ve değerli vakit geçireceği herhangi bir etkinlik alanı yok, bu sebeple Şubat ayı içerisinde hizmet vermeyi planladığımız Kakiri Cafe ‘de, ailelerin çocukları ile birlikte değerli vakit geçirmelerine vesile olacağız” dedi.