Venüs-Satürn dik açısıyla ilişkilerimize dikkat etmeliyiz

İlişkilerimizde mesafeli olabilir, yolunda gitmeyen konulara sert tepkiler verebiliriz. Maddi konularda da bu pazar desteklenmeyeceğiz. Yalnız Güneş, Merkür kavuşumuyla sıkıntılarımıza çözüm üretmek için harekete geçebiliriz.

Venüs-Satürn dik açısıyla ilişkilerimize dikkat etmeliyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Ekim 2017 Pazartesi İkizler Burcu 

İletişim ve haberleşme trafiğinizin hareketli olacağı bir gün. Ancak duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz ve endişeleriniz uyanabilir. Hayal gücünüzü olumlu yönde kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Öğle saatlerinde karşılaşacağınız bazı olaylar dikkatinizi dağıtabilir. Kaybetmek ve benzeri duygular yüzünden yapmanız gereken pratik işleri yaparken zorlanmanız mümkün. Hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek ancak kaygılı kişiler ile yapacağınız görüşmelerde tedbirli olmanız gerekiyor. Günün ilerleyen saatlerinde ideallerinizi gözden geçireceksiniz.

9 Ekim 2017 Pazartesi Yengeç Burcu 

Sabahın erken saatlerinde uyanabilirsiniz ve anneniz ile ilgili derin duygular hissedebilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı gözden geçireceksiniz ve duygularınızın değiştiğini anlayacaksınız. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Hayal gücü gerektiren konular ile ilgilenebilirsiniz. Ayrıca okuduğunuz, izlediğiniz veya duyduğunuz haberler hayal gücünüzü uyandırabilir. Geleceğe yönelik istekleriniz ve idealleriniz değişiyor. Düşüncelerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ve çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Farklı organizasyonlara katılabilir ve ilginç davetler alabilirsiniz. Bu arada sürpriz teklifler ile karşılaşmanız mümkün.

9 Ekim 2017 Pazartesi Koç Burcu

Sabahın erken saatlerinde yüksek bir enerji ile güne başlayacaksınız. Bugün olaylar karşısında yapıcı bir tavır içinde bulunabilirsiniz ve isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Erkek arkadaşlarınız ve akrabalarınız ile aranızdaki iletişim güçlü olacak ve beklediğiniz desteği alacaksınız. Öğlene doğru duygularınız harekete geçecek ve anneniz veya çevrenizdeki anneler ile görüşeceksiniz. Dışarı çıkmak ve hareket halinde olmak keyfinizi yerine getirecek. Yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve sizi destekleyeceğini düşündüğünüz yakınlarınızı arayabilirsiniz. Ayrıca güzellik ve bakım ürünleri ile ilgilenebilir, dikkatinizi kendinize odaklayabilirsiniz.

9 Ekim 2017 Pazartesi Boğa Burcu

Sabah saatlerinde duygusal bir tavır içinde olacaksınız fakat öğlene doğru haliniz değişecek. Karşılaşacağınız olaylar hayal gücünüzü uyandıracak ve isteklerinizi gözden geçireceksiniz. Eski idealleriniz değişiyor ve bununla birlikte içinde bulunduğunuz durumu gözden geçireceksiniz. Özellikle parasal konulara yönelik yeni projeler yapabilirsiniz ve arada bazı teklifler ile karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve unuttuğunuz eski projelerinizi hatırlayabilirsiniz. Girişimde bulunmadan önce araştırmak için uygun bir zaman.

9 Ekim 2017 Pazartesi Aslan Burcu 

Sabahın erken saatlerinde heyecanlı ve istekli olacaksınız. Hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bu arada parasal konulara yönelik kaygılarınızdan uzaklaşmaya başlıyorsunuz. Öğlene doğru alacağınız haberler kafanızı karıştırabilir. Zihinsel faaliyetinizin artmasına karşılık dikkatinizi belirli bir noktaya odaklamanız zor olabilir. Dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olun. Özellikle öğle saatlerinde duyduğunuz haberlere duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Aklınızdan geçenleri söylemeden önce bir kez daha düşünün. Düşündükleriniz ile karşınızdaki kişinin anladıkları farklı olabilir. Fakat duygularınız yükseliyor. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz başarılı olacaksınız.

9 Ekim 2017 Pazartesi Başak Burcu 

Güne keyifli başlayacak ve projelerinizi gözden geçireceksiniz. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar hayal gücünüzü uyandırabilir ve endişe duyabilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz, kaygılardan uzaklaşmanız mümkün. İçinizden yükselen sese fazla güvenmeyin ve mantıklı davranın. Özellikle sevdikleriniz ile ilgili bazı kaygılarınız olabilir. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir gün. Hayal gücünüzü olumlu yönde kullanmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Kayıplar ve kaybetme endişesinden uzaklaşmak için bilgisine güvendiğiniz kişiler ile görüşürseniz, rahatlayacaksınız.

9 Ekim 2017 Pazartesi Terazi Burcu 

Güne farklı duygular ile başlayacaksınız. Yaşam enerjiniz ve beklentileriniz giderek yükseliyor. Gün ortasında karşılaşacağınız kişiler sizi heyecanlandıracak ve isteklerinizi hoş bir biçimde ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanabilir. Günün ilerleyen saatlerinde karşılaşacağınız kişiler size kendinizi güzel ve çekici hissettirecek. Böylece kendinize olan güveniniz yükselecek. Dostlarınız ile birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz ve ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

9 Ekim 2017 Pazartesi Akrep Burcu 

Güne heyecanlı başlayacaksınız. Öğlene doğru karşılaşacağınız kişiler ve duyacağınız haberler hayal gücünüzü uyandıracak ve geleceğe yönelik ideallerinizi gözden geçireceksiniz. Bu arada yapmanız gereken pratik işler esnasında dalgın olabilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızın ilgisi ve desteği ile haliniz değişecek. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir gün. Sanatsal faaliyetler ve çeşitli organizasyonlar içinde olabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çok fazla çalışabilirsiniz. Bu arada sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor.

9 Ekim 2017 Pazartesi Yay Burcu 

İsteklerinizi ortaya koymak için aceleci davranmayın. Bugün karşılaştığınız olaylar sizi heyecanlandıracak ve beklentileriniz artacak. Sevdikleriniz ve dostlarınız ile haberleşebilirsiniz. Bu arada duyacağınız bazı haberler yüzünden endişeleriniz artabilir. Kaygılarınızı sevdiklerinize yansıtmayın. Öğle saatlerinde endişeli bir tavır içine girebilirsiniz. Özellikle burcun ilk günleri doğmuş olanlar sevdikleri ile ilgili endişeleri yansıtmaktan kaçınmalı... Ayrıca yakınlarınızın ilgisi ve sıcak davranışları ile haliniz değişecek ve kaygılardan uzaklaşacaksınız.

9 Ekim 2017 Pazartesi Oğlak Burcu 

Bugün dikkatinizi projelerinize odaklayacaksınız. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olabilirsiniz. Planlarınızı ve fikirlerinizi güzel bir biçimde sunabilir, hem çevrenizi, hem de yakınlarınızı etkileyebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz giderek artıyor. Geleceğe yönelik yeni hayalleriniz olabilir ve ideallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Özellikle bugün hayal gücü gerektiren alanlarda başarılı çalışmalar yapabilir, mistik konular, sanat, edebiyat, müzik ve hayal gücünüzü uyandıran aktiviteler içinde yer alabilirsiniz.

9 Ekim 2017 Pazartesi Kova Burcu 

Dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olmanız gerekiyor. Düşünceleriniz derinleşebilir ve önemsediğiniz kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bu arada arkadaşlarınız ile ilgili düşüncelerinizi değiştirebilecek durumlar ortaya çıkacak. Aklınız yerine duygularınız ile hareket ederseniz daha başarılı olacaksınız. Öğle saatlerinde karşılaştığınız kişiler duygularınızın değişmesine neden olacak ve ilişkileriniz değişecek. Daha sıcak ve sempatik bir tavır içine gireceksiniz. İsteklerinizi söz yerine davranışlarınız ile ortaya koyabilirsiniz ve daha başarılı olabilirsiniz.

9 Ekim 2017 Pazartesi Balık Burcu 

Güne keyifli başlayacaksınız. Alacağınız haberler ve karşılaşacağınız kişiler bilinçaltınızı harekete geçirebilir. Geçmişte yaşadığınız olayları hatırlayabilirsiniz ve olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Öğlene doğru duygularınız derinleşebilir ve gizli endişeleriniz uyanabilir. Kaygılarınızı sevdiklerinize yansıtmayın ve ilişkilerinize özen gösterin. Duygular ve sezgileriniz yerine mantığınız ile hareket ederseniz, başarılı olacaksınız. Dikkatiniz yüksek olduğu halde karşılaştığınız olaylar dikkatinizi dağıtabilir ve endişeleriniz ortaya çıkabilir. Fakat sabırlı ve kararlı davranarak sorunlar ve karışıklıklar ile başa çıkabilirsiniz.