Gönül sofrası Kiptaş 1.Etapta kuruldu

İstanbul Büyük şehir Belediyesi tarafından düzenlenen İftar programının ilki Silivri Yeni mahalle Kiptaş 1.Etap'ta gerçekleştirildi.İftar yemeğine katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü.

Gönül sofrası Kiptaş 1.Etapta kuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Büyük şehir Belediyesi tarafından düzenlenen İftar programının ilki Silivri  Yeni mahalle Kiptaş 1.Etap’ta gerçekleştirildi.İftar yemeğine katılımın oldukça yüksek olduğu görüldü.

 

Kiptaş 1.Etap girişine kurulan 6 bin kişilik iftar sofralarında yer bulamayan vatandaşlar çimlerin üzerinde oruçlarını açmak zrunda kaldılar.Düzenlenen iftar proğramına Ak Parti Silivri İlçe yöneticilerinin yanı sıra meclis üyeleri,gençlik ve kadın kolları tam kadro katıldı.Proğramda kısa bir konuşma yapan Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral “Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek “Önümüzde tarihte ilk defa sivil vatandaşların oyları ile belirlenecek bir Cumhurbaşkalığı seçimi var. Bu seçimin diğer seçimlerden çok daha farklı özellikleri olacak. Türkiye de ilk defa halkımız Cumhurbaşkanını seçecek. Demokratikleşme sürecinde bu seçim adını altın harflerle tarihe yazacak ve bizler bu teşkilatın mensupları olarak katkı sunma onuruna nail olacağız. Bunları çocuklarımıza, torunlarımıza gururla anlatacağız.  Bu seçim sadece Türkiye’nin kaderini değil, tüm dünyada bizden umut bekleyen mazlumlarında gönlüne su serpecektir. Türkiye’nin yaşadığı 28 Şubatlara, askeri darbelere noktayı koyacaktır. Bu utançlara son verecektir.”dedi.

Programda bir konuşmada İBB Meclis üyesi Rıfat Kutlu da bir konuşma yaparak “Gönül sofralarımıza hoşgeldiniz,Ramazan ayınız mübarek olsun”dedi.İftar programı yapılan duayla sona erdi.